KruzerBlade
Picopat
Daha fazla
Herkese iyi geceler, ve iyi forumlar. Bundan birkaç hafta öncesinde (2 hafta falan) kardeşim PC'nin içine tükürdü (kasanın). Tükürdüğü yer belli, gidebileceği tek yer PSU. PC gayet iyi çalışıyor, sorunsuz gibi, BurnInTest programında tüm parçalar Complete alıyor en azından, performansta da bir sorun yok. Fakat PC kapalıyken ve açıkken zzzt bzzt tarzı değişik sesler geliyor, tam tarif edemiyorum zira sesin nasıl bir ses olduğunu bende tam çözemedim. PC kapalıyken ve açıkken gelen ses aynı ses, yani kapalıyken gelen ses. Kapalıyken gelen ses, güç kablosunu PSU'ya takınca geliyor yani PSU çalışmasa bile ses geliyor (ses PSU'dan geliyor). Bu gelen ses elektriksel bir ses diyebilirim. Normal mi bu ses? Şu ana kadar bir şey olmadı ve PC çalışıyor ama sesler mevcut. Korkuyorum patlar matlar çarpar vs. ayrıyeten telefonu geçenlerde USB ile bağladım mesela, bir süre sonra telefonun işletim sistemi çöktü, PC'de elektriksel bir sorun oluştuysa, telefonu da bozmuş olabilir mi? Sorun var mı? Sorun olup olmadığını nasıl anlarım? Ne yapmam lazım? Buraya kadar okuyan ve yardımcı olacak herkese teşekkürler. Tekrardan iyi geceler, iyi forumlar.
Son düzenleyen: Moderatör: