AGB Centipat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 118 4 Haziran 2020 #11 Unlucky Batur dedi: Kırarak açılıyor onlar. Fotoğraf atma ihtimaliniz var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Unlucky Batur dedi: Kırarak açılıyor onlar. Fotoğraf atma ihtimaliniz var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Kasayı modlayacağım bu yüzden parçalara ayırmam şart Dosya Ekleri 15912839205816046377501172062837.jpg 1,4 MB · Görüntüleme: 79
Unlucky Batur dedi: Kırarak açılıyor onlar. Fotoğraf atma ihtimaliniz var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Unlucky Batur dedi: Kırarak açılıyor onlar. Fotoğraf atma ihtimaliniz var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Kasayı modlayacağım bu yüzden parçalara ayırmam şart
Unlucky Batur Megapat Katılım 19 Ocak 2017 Mesajlar 413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkolog 4 Haziran 2020 #12 AGB dedi: Kasayı modlayacağım bu yüzden parçalara ayırmam şart Genişletmek için tıkla... Evet orası perçin. Onu biraz zorlayarak çıkarırsınız
AGB dedi: Kasayı modlayacağım bu yüzden parçalara ayırmam şart Genişletmek için tıkla... Evet orası perçin. Onu biraz zorlayarak çıkarırsınız
AGB Centipat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 118 4 Haziran 2020 #13 Unlucky Batur dedi: Evet orası perçin. Onu biraz zorlayarak çıkarırsınız Genişletmek için tıkla... Peki geri takmam gerekli mi? AGB dedi: Peki geri takmam gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Ve nasıl çıkarmalıyım AGB dedi: Peki geri takmam gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Ve nasıl çıkarmalıyım
Unlucky Batur dedi: Evet orası perçin. Onu biraz zorlayarak çıkarırsınız Genişletmek için tıkla... Peki geri takmam gerekli mi? AGB dedi: Peki geri takmam gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Ve nasıl çıkarmalıyım AGB dedi: Peki geri takmam gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Ve nasıl çıkarmalıyım
Unlucky Batur Megapat Katılım 19 Ocak 2017 Mesajlar 413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkolog 4 Haziran 2020 #14 Matkapla söküyordum ben büyüklerini. Küçükleri tornavida ile olur herhalde zorlayarak çıkarırlar
AGB Centipat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 118 4 Haziran 2020 #15 Unlucky Batur dedi: Matkapla söküyordum ben büyüklerini. Küçükleri tornavida ile olur herhalde zorlayarak çıkarırlar Genişletmek için tıkla... Düz tornavida ve çekiç ile yapıcam peki bundan sonra perçin yerine kasa vidası kullansam olur mu?
Unlucky Batur dedi: Matkapla söküyordum ben büyüklerini. Küçükleri tornavida ile olur herhalde zorlayarak çıkarırlar Genişletmek için tıkla... Düz tornavida ve çekiç ile yapıcam peki bundan sonra perçin yerine kasa vidası kullansam olur mu?