PSV 5-1 Galatasaray

Başlık hatalı, maç deplasmanda oynandı. Maça gelecek olursak:
IMG_20210722_063604.jpg

Suç Burak Elmas'ındır. Muhtemelen Galatasaray tarihin en kötü başkanı Burak Elmas olacaktır. Şahsen Fenerbahçe taraftarı olduğunu, kaleyi içten fethetmeye geldiğini düşünüyorum.

Futbolun fişini Ronaldo Real'den ayrıldığında çektiler. 2018'den beridir futbol ölüyor. Tamamen para aracı oldu. Vatanı kurtarır gibi oynamıyorlar artık.
Türk takımları ezelden beridir balon, 10 yılda bir başarı elde ederler, bunu 10 yıl boyunca konuşurlar. Başka da bir şeyleri olmadı.

İbrahimoviç'in egosu, Xavi'nin pasları, Ronaldo'nun hırsı, Messi'nin slalomları artık yok. Yerlerine gelen yeni jenarasyon tırt.

Bu maçın kaybedilme sebebi Muslera ve Fatih Hoca, doğruları konuşalım!

Feghouli varken Sekidika ne alaka abi? Falcao var, Mostafa Mohammed var ama Babel ne alaka? Hadi Keremi anlarım, gerçekten gelecek vaat eden bir topçu ancak bu maçı kesinlikle taktiksel sorunlar ve kadrodaki sorunlar yüzünden kaybettiler. Gedson gelse de yine PSV 5 atardı. Galatasaray son yıllarda Avrupa'nın yüz karası, her türlü linçe hazırım!
Tabii orası Şampiyonlar Ligi, orada para değil icraat konuşur. Neyse, daha fazla konuşmak istemiyorum. Sonra UEFA kupası ile geliyorlar...

Son düzenleme:
GS buradan sağ çıksaydı bile gruplarda 4. falan olurdu, tabi grubuna göre değişir ama en fazla 3. olup Avrupa Ligine dönerdi.
Yanlış bilmiyorsam PSV'yi elersek UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne gruptan katılımı garantiliyordu. Şu an elenirsek ne olacağını bilmiyorum UEFA turnuvaları bakımından.
Allah'ım biz ne günah işledik de "Drogba, Sneijder, Melo" içeren kadrodan bu kadrolara düştük?

İbrahimoviç'in egosu, Xavi'nin pasları, Ronaldo'nun hırsı, Messi'nin slalomları artık yok. Yerlerine gelen yeni jenarasyon tırt.
Ahh, çok iyi günlerdi. Aklıma PES 2013 geldi. 🥲

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı