PSV 5-1 Galatasaray

Aynen hocam. 2011'de geldiğinde 2011-2012 ve 2012-2013 şampiyonluk almıştı, 2013-2014'te gönderildi.

Yani hocam biz geçen sene de şampiyonluğuna sürpriz yumurta gibi dahil olduk. Taktik falan yok. Taktiği geçtim ilk 11'in bir açıklaması var mı?
Maça çıkmadan önce "Haydi PSV" diyen arkadaşlar ayrı bı mesele. Bu nasıl bir nefret?

Maçtan önce çevremdekilere Galatasaray en az 4-5 tane yer dediğimde şaşırıyorlardı maç sonucunu gördük. Ben Galatasaraylıyım fakat senelerdir takımda sistem yok.
Yan pas ve geri pas yapmaktan başka bir şey yapmıyoruz.
Oyuncularımız senelerdir formsuz.
Kadromuz yetersiz.
Tüm bunlar yetmezmiş gibi birde mücadele yok. Kadro kalitemiz yetersiz olabilir fakat bu oyuncuların mücadele etmeme gibi bir bahaneleri olamaz. Koskoca Galatasaray'da oynuyorsun, milyon Euro'ları götürüyorsun ama sahada yürüyorsun. Bu kabul edilemez. Fatih Terim'de önce bir kendisine baksın. Kaç senedir aynı terane dönüyor. Ocak transferini bekle, haziranı bekle, ocağı bekle, haziranı bekle şimdi de 3 yıl istiyormuş. Öyle bir şey yok. Bizim ömrümüz sürekli Fatih Terim'in işaret ettiği tarihleri beklemekle mi geçecek?
Eskiden çok hizmetleri oldu fakat artık zarar vermekten başka bir şey yapmıyor. Tabi sadece suçlu Fatih Terim değil yönetimde suçlu fakat en büyük suç Fatih Terim'in. Kendisini severim fakat başarılıyken başarısını söylüyorsak, başarısızken ve takıma zarar veriyorken de bunu söylemek zorundayız.

Her ne kadar Galatasaray taraftarı kabul etmekte zorlansada “Fatih Terim” kulübün “Frankenstein” olmuştur. GS kulübünde kimlerin Başkan olacağına, hangi konuda nasıl tavır alınacağına, basın toplantısında soru soran muhabir ve gazetecileri kibirli şekilde aşağılamasına kadar her şey Fatih Terim’in insafına kalmış durumda. Galatasaraylılar farkında değil ama Fatih Terim habis bir ur gibi GS kulübünü ele geçirdi. Şimdi de yavaş yavaş öldürücek ve öldürürkende şunu söyleyecek ; Suç benim değil istediklerimi yapmayan yönetimin, medyanın vb.

Galatasaray 4/4'lük hiç borcu yok, en itibarlı, en temiz, en iyi takım Galatasaray 😊.
En fazla borcu olan sizsiniz, en fazla transfer yapan, para harcayan ve buna rağmen en ufak başarısı olmayan sizsiniz, 13 senedir Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyen sizsiniz, 7-8 senedir şampiyon olamayan sizsiniz, adı şike ile anılan sizsiniz, ayrıca bir yanlış anonsa stadınızı yakıp yıkan da sizsiniz. :)
Şimdi de gelmişsin burada boşuna yorum yapıyorsun, bence bu maç hakkında yorum yap diğer olaylara girersek üzülürsün bir tık.

Yenileceğini tahmin etmiştik ama bu kadar fark yiyeceklerini düşünmemiştim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı