Rehber PSVita 3.65 - 3.74 arası Jailbreak Yapma (Kırma İşlemi)

Şimdi hocam doğru anladım değil mi ben orijinal oyun kartımı takıp oynayabilirim YouTube'da bir adam eğer hafıza kartını çıkartıp oyun takarsanız yazılım bozulur tarzı konuşmuştu.

Şimdi hocam doğru anladım değil mi ben orijinal oyun kartımı takıp oynayabilirim YouTube'da bir adam eğer hafıza kartını çıkartıp oyun takarsanız yazılım bozulur tarzı konuşmuştu.
Hafıza kartını çıkartıp, orjinal oyun kartını taktığınız zaman hiç jailbreak yapılmamış eski hali gibi oyun oynayabilirsiniz. Yaptığınız diğer tüm değişiklikler büyük depolama kartında aynı şekilde duruyor olacak. Belki yeniden başlatma gerekebilir, veri kaybı olacağını sanmıyorum çünkü aynısını Uncharted kartımla oynamak için ben de yapmıştım, bi sorun olmadı.

Hafıza kartını çıkartıp, orijinal oyun kartını taktığınız zaman hiç Jailbreak yapılmamış eski hali gibi oyun oynayabilirsiniz. Yaptığınız diğer tüm değişiklikler büyük depolama kartında aynı şekilde duruyor olacak. Belki yeniden başlatma gerekebilir, veri kaybı olacağını sanmıyorum çünkü aynısını Uncharted kartımla oynamak için ben de yapmıştım, bir sorun olmadı.

Tamamdır hocam sağ olun.

Arkadaşlar vitayı pkablo ile PC'ye bağlayamadım cihaz bağlanmıyor diyor bu yöntemi deneyeyim dedim vita deploy da dosya tarzı bir menü açılıyor ayarlarda henkaku kısmı yok yardım eder misinizi.

Son düzenleme:
pkablo dediğin, Vita'nın kendi usb kablosu mu? Bilgisayara dosya transferi için mi bağlayacaktın? Valla dostum, tüm adımları sırasıyla yaptıysan herhangi bir sorun ile karşılaşmaman gerekiyor. Bu tarz spesifik durumlar için yanında olup bakmadan, ya da ekran görüntüsü atmadan yardım etmemiz çok zor. Eğer Vita'nın içini henüz doldurmadıysan, bence adımları baştan yapıp sorunsuz uygula, için rahat olur bu şekilde.

pkablo dediğin, Vita'nın kendi usb kablosu mu? Bilgisayara dosya transferi için mi bağlayacaktın? Valla dostum, tüm adımları sırasıyla yaptıysan herhangi bir sorun ile karşılaşmaman gerekiyor. Bu tarz spesifik durumlar için yanında olup bakmadan, ya da ekran görüntüsü atmadan yardım etmemiz çok zor. Eğer Vita'nın içini henüz doldurmadıysan, bence adımları baştan yapıp sorunsuz uygula, için rahat olur bu şekilde.
hocam sorun psn hesabı bağlamammış sorunu hallettim

Merhaba size bir şey soracağım benim psvitam ikidebir jailbreaki bozuluyor yapıyorum bu rehberdeki gibi 3 gün oynuyorum sonra birden dosya bozuk diyor ve hafıza kartını sıfırlamam gerektiğini söylüyor ve çözümünü de bulamadım bilen varsa yazabilirmi

Merhaba size bir şey soracağım benim psvitam ikidebir jailbreaki bozuluyor yapıyorum bu rehberdeki gibi 3 gün oynuyorum sonra birden dosya bozuk diyor ve hafıza kartını sıfırlamam gerektiğini söylüyor ve çözümünü de bulamadım bilen varsa yazabilirmi
Ben bu rehbere göre yaptım ve asla bir hata ile karşılaşmadım. Hafıza kartında bozukluk olabilir mi? Biraz internette araştırma yapalım. Eğer bir şey bulabilirsem, buradan yazarım tekrar.

SD2Vita falan mı kullanıyorsunuz yoksa orijinal ekran kartı mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı