PT.com.tr güvenilir mi?

Daha fazla  
Merhaba 10. nesil iPad almayı düşünüyorum. Normalde Amazon'dan alacaktım fakat stokları 2 haftadır yenilenmiyor, internetten biraz başlığa yazdığım siteyi araştırdım ama pek emin olamadım. Site güvenilir midir?

Merhaba 10. nesil iPad almayı düşünüyorum. Normalde Amazon'dan alacaktım fakat stokları 2 haftadır yenilenmiyor, internetten biraz başlığa yazdığım siteyi araştırdım ama pek emin olamadım. Site güvenilir midir?
Güvenilir diye gördüm. PT (Pozitif Teknoloji) Apple yetkili satıcısıymış. Eskiden de görmüştüm. Bence bir sorun çıkmayacaktır.

Apple Yetkili Satıcısı, Eğitim Uzmanı ve Yetkili Servis Sağlayıcısı olarak güvenilir görünüyor.

Daha 1-2 hafta içinde aldık. Pt, Amazon, mm, vatan, ty bütün siteleri göz önüne aldım. En sonra 6 taksit fırsatından dolayı ty üzerinden aldım. Taksit düşünüyorsan göz atabilirsin. Teknosa satıcısı ile 15750 TL idi sanırım veya 16500 olabilir. Güncel olarak fiyatlar değişti maalesef ki.

Ek olarak evet pt güvenilir, tercih edilebilir bir yer.

Daha 1-2 hafta içinde aldık. Pt, Amazon, mm, vatan, ty bütün siteleri göz önüne aldım. En sonra 6 taksit fırsatından dolayı ty üzerinden aldım. Taksit düşünüyorsan göz atabilirsin. Teknosa satıcısı ile 15750 TL idi sanırım veya 16500 olabilir. Güncel olarak fiyatlar değişti maalesef ki.

Ek olarak evet pt güvenilir, tercih edilebilir bir yer.

Taksitli düşünüyorum. 6 ay taksit olduğu için pt ve amazona bakıyordum. Link atma şansın var mı acaba?

Hocam biliyorum ama ben arattığımda ürün karşıma çıkmıyor. Arkadaş Amazon linki atmış mesela tabletin stoku varmış. Ben arattığımda çıkmıyordu.
Aldınız mı hocam bende aldım dün de kargo ile ilgili şikayetler vardı. Umarım kargoya verilir ürünüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı