PT tutulur mu?

Sarpefe

Femtopat
Daha fazla  
Spor salonumuzda antrenör PT'liğe başlamış ve gerçekten bu konuda bilgili biri, yıllardır bu işle uğraşıyor. Ve ben de belli bir noktada tıkandım. İleriye gidemiyorum. Sizce faydası olur mu?

PT'den alacağın her bilgiye internetten ulaşabilirsin ama canlı olarak hareketi görmek ve canlı destek almak başka olabilir. Zaten belli bir spor süresini geçirdiğinde program yazmak gibi zor görünen şeyleri kendin yapabilir hale geliyorsun çünkü bazı şeylerin nasıl ve neye göre yapıldığını anlamaya başlıyorsun. Adam sana şöyle yapılır böyle edilir falan anlatacak gösterecek ama sebebini falan söylemez. Tabi sorabilirsin ama bedava öğrenmek varken neden yani. Ayrıca sen nerede takıldın, ileriye gidemiyorsun?

Pt'den alacağın her bilgiye internetten ulaşabilirsin ama canlı olarak hareketi görmek ve canlı destek almak başka olabilir. Zaten belli bir spor süresini geçirdiğinde program yazmak gibi zor görünen şeyleri kendin yapabilir hale geliyorsun çünkü bazı şeylerin nasıl ve neye göre yapıldığını anlamaya başlıyorsun. Adam sana şöyle yapılır böyle edilir falan anlatacak gösterecek ama sebebini falan söylemez. Tabii sorabilirsin ama bedava öğrenmek varken neden yani. Ayrıca sen nerede takıldın, ileriye gidemiyorsun?

Yağ oranı düşüşüm durdu beslenme programıma harfiyen uymama rağmen ve ptlik ücreti beslenme uzmanına çok yakın bir seviyede antrenörde bunu yazabilecek donanıma sahip (yanlış hatırlamıyorsam besyo mezunu) internetten sürekli araştırma yapıyorum ancak uygulama noktasında zorlanıyorum ilgi anlaminda da sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum çünkü adam kendi öğrencisi olmayan insanlara bile çok yardımcı olmaya çalışıyor her öğünde yediğimin fotoğrafını falan isteyeceğini söyledi ve bunun gibi şeyler cok uzattım kusura bakma şimdiden teşekkürler:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı