İnceleme PTM7950 Honeywell macun incelemesi

Ben de macunu bu hafta noctua nt-h1 ile değiştireceğim. İncelemeyi atarım.
NOT: Laptop t7 v25.1.1
Miktarı sizce iyi mi
NOT:Yaymadan direk üstüne kapattım sorun olmaz değil mi

Dosya Ekleri

• IMG_20220408_191327_580.jpg
    127,6 KB · Görüntüleme: 265
  • IMG_20220408_191324_096.jpg
    144 KB · Görüntüleme: 261
Son düzenleme:
Macun değişimi yapalı 10 gün oldu . Ekran kartı sıcaklığı stok macuna göre boşta sıcaklıkları daha fazla.
bende aynı modeli kullanıyorum
şuan bir sıkıntı yok ama yabancı forumlarda bir kaç kişi undervolt ile daha iyi sonuçlar aldığından bahsediyordu
yapmayı bilmediğim için yapamadım tabiki bir de son gelen bios güncellemesi buna izin vermiyormuş
macun ve undervolt için takipteyim

Hocam devrik cümle kurmuşsunuzda yani ürün vasat değil mi?

Vasat değil. Sadece ekran kartı boşta daha sıcak çalışıyor. Yük altında stokla pek farkı yok. İşlemci hala güzel seviyelerde.
Galiba
@Sabnerto coolermaster mastergel aldım onu uygulayacağım çok katı bir macun olduğu için nokta şeklinde koyup üstüne kapatsam yayilmayacagini düşünüyorum kendim yaysam sorun çıkar mi?
Sıkıntı olmaz hocam. İnce bir tabaka halinde uygulayın yeter. Sonuçları paylaşırsanız , karşılaştırma yaparız.

Hangi laptop modeli kullanıyorsunuz? Ben undervolta gerek duymuyorum. Şu anişlemci kendini kısıtlamıyor. İlerleyen zamanlarda sıkıntı çıkarsa yapacağım.

Hangi laptop modeli kullanıyorsunuz? Ben undervolta gerek duymuyorum. Şu anişlemci kendini kısıtlamıyor. İlerleyen zamanlarda sıkıntı çıkarsa yapacağım.
aynı modeli işte gp66 11ug
kısıtlamasından ziyade daha verimli çalıştığı için 14k gibi bir sonuç veriyor cinebench testinde
sıcaklık olarak da daha düşük tabiki

aynı modeli işte gp66 11ug
kısıtlamasından ziyade daha verimli çalıştığı için 14k gibi bir sonuç veriyor cinebench testinde
sıcaklık olarak da daha düşük tabiki
Bios güncellemesinin izin vermeme gibi bir durumu yok hocam , sadece bazı ayarları biostan açmanız gerekiyor.

En son çıkan BIOS güncellemesi voltaj değişimine izin vermiyormuş dediğim gibi yabancı forumlardan okuduğum kadarıyla söylüyorum anladığım bir iş değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…