PTM7950 nereden alınır?

@ronkanta Daha ucuza gordum diye hatirliyorum, AliExpress'teki ilanlari dolas biraz uygun olani alirsin. PCM5000 denk gelen pek gormedim ama o denk gelmedigi surece sıkıntı yok.
Thermische Leitfähigen 8,5 W Pad -Honeywell PTM7950 Phase Ändern Silikon Pad Blatt Laptop CPU GPU Silikon Fett Pad - AliExpress 7 hocam ilanlara hep bakıyomda en fazla satışı olan fiyatı en uygun olan bu tek sıkıntısı kargo paralı.

@ronkanta Daha ucuza gordum diye hatirliyorum, AliExpress'teki ilanlari dolas biraz uygun olani alirsin. PCM5000 denk gelen pek gormedim ama o denk gelmedigi surece sıkıntı yok.

https://tr.aliexpress.com/item/1005...447a9254de19d7e6cceacf75f7b&afSmartRedirect=y hocam rahatsız ettim tekrardan ama çok daha uyguna buldum dediğiniz gibi ama alınır mı bu yorumu fazla duruyor. 40 a 80 600 küsüre geliyor.

Son düzenleme:
Hocam bana da güvenilir geldi ama satıcı ismi yazmıyor anlamadım sizde de öyle mi?
Screenshot_20260111_152205_AliExpress.jpg

Son düzenleme:
Elinize ulaştı mı acaba ulaştıysa kaç günde ulaştı ve orijinal ürün mü?

4 5 gün önce uyguladım şu anlık çok memnunum eskiden 4 ay önce sürdüğüm Thermal Grizzly Kryonaut 45 watt değerlerinde 80 derece yakın görüyordum işlemci. Şu an aynı wattlarda 60 70 arası takılıyor eskiden ısınmadan yüksek wattları göremiyordum şimdi 85 90 wattı görüyorum bazı oyunlarda. Sürmek için taktik ise ölçüp kestikten sonra buzdolabına koyun biraz bantları kolay çıkıyor. Tahminimce orijinal aynı çıktı internettekilerle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı