PTT AVM güvenli midir?

Yunusbukadar

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben dolap uygulamasından bir tablet beğendim fiyatı o tablete göre normaldi satıcıyla konuştum biraz indirim isteyince bana ikimiz içinde hem güvenli hem de daha uygun olsun diye verdiğim teklifi PTT AVM için kabul edebileceğini söyledi. Bende tamam oradan alırım dedim ama daha paramın tamamlanmadığını birkaç güne tamamlanacağını söyledim. O da tamamlandığında söylersin ilanı açarım dedi. Tablet sıfır değil ama temiz oradan alsam bir sorun çıkar mı iade vs. ya da gelmeme durumu gibi durumlar? Çünkü ilk defa alacağım bu uygulamadan.

Kardeşim şöyle diyeyim bizde bir ürün almıştık daha ucuzdu ama teşhir ürün geldi bence ptt awmden bir şey satın alma ayrıca kargolamada kötü oluyor

Arkadaşlar merhaba ben dolap uygulamasından bir tablet beğendim fiyatı o tablete göre normaldi satıcıyla konuştum biraz indirim isteyince bana ikimiz içinde hem güvenli hem de daha uygun olsun diye verdiğim teklifi PTT AVM için kabul edebileceğini söyledi. Bende tamam oradan alırım dedim ama daha paramın tamamlanmadığını birkaç güne tamamlanacağını söyledim. O da tamamlandığında söylersin ilanı açarım dedi. Tablet sıfır değil ama temiz oradan alsam bir sorun çıkar mı iade vs. ya da gelmeme durumu gibi durumlar? Çünkü ilk defa alacağım bu uygulamadan.
Alabilirsin güvenli bir sorun çıkmaz fakat genellikle satıcının ucuz koymasını sebebi teşhir olabiliyor açıklamaya bak.

@Yunusbukadar Dolandirici o. Paranizi kaptirmayin, PttAVM normalde guvenli bir pazaryeri ama sahtesini aciyorlar.

Tamam adam zaten normal PttAVM'den bahsetmiş oda güvenilir uygulamasını yükle geç.

Kardeşim şöyle diyeyim bizde bir ürün almıştık daha ucuzdu ama teşhir ürün geldi bence ptt awmden bir şey satın alma ayrıca kargolamada kötü oluyor
Teşhir gelmesi satıcıdan kaynaklı pttden kaynaklı değil.

Kardeşim şöyle diyeyim bizde bir ürün almıştık daha ucuzdu ama teşhir ürün geldi bence PTT awmden bir şey satın alma ayrıca kargolamada kötü oluyor.

Emin olamadım bende resimleri vs tertemiz görünüyor.

@Yunusbukadar dolandirici o. Paranizi kaptirmayin, PttAVM normalde guvenli bir pazaryeri ama sahtesini aciyorlar.

Sahtesini göndereceklerini düşünmüyorum çünkü iPad alacağım ama belki bir dolandırıcılık dönebilir bilemedim.

Konuyu şimdi tam okudum hocam adamın niyetini bilmiyoruz tabiki fakat sen hepsiburadadan da trendyoldanda açsa ilanı iade istesen de adam vermedikten sonra bir manası yok.

Sahte link atacak. Dikkat etmezse tongaya duser site birebir aynisi.

Hocam ben PTT AVM'den bahsettim adamın niyetini bilmiyoruz tabii ki.

Benim bir arkadasim az daha tongaya dusuyordu oyle. Bana gosterdi linke baktim direkt dolandirici dedim ama site falan aynisi neredeyse.

Hocam attığı linki bizede atın bizde bakarız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı