PTT Kargo ile nasıl iade yapılır?

feiesh

Zeptopat
Daha fazla  
Bir insandan kargo ile mouse aldım. Bana farede sorun yok dedi. Ama mouse geldiğinde çalışmıyordu. Bunu iade yapmak istiyorum adam cevap vermiyor. Dava açabilir miyim sadece telefon numarası var. Dava açarsam ilgilenirler mi?

Bir platform üzerinden mi aldınız yoksa IBAN'a atarak veya nakitle mi aldınız da adam size kargoladı. Öyle ise geçmiş olsun. Platformdan alsaydınız güvenceniz olabilirdi.

Yapabileceğin tek şey soğuk bir su içmek. Dava açsan bile ben çalışır halde yolladım der, kurtulur. Elinde delil olması lazım senin yararına bir sonuç elde etmek için.

Bir platform üzerinden mi aldınız yoksa IBAN'a atarak veya nakitle mi aldınız da adam size kargoladı. Öyle ise geçmiş olsun. Platformdan alsaydınız güvenceniz olabilirdi.
İbandan attim

Yapabileceğin tek şey soğuk bir su içmek. Dava açsan bile ben çalışır halde yolladım der, kurtulur. Elinde delil olması lazım senin yararına bir sonuç elde etmek için.
Ya dava açabilir miyim yani

Ya dava açabilir miyim yani
Dava açsam ilgilenirler mi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı