Bir insandan kargo ile mouse aldım. Bana farede sorun yok dedi. Ama mouse geldiğinde çalışmıyordu. Bunu iade yapmak istiyorum adam cevap vermiyor. Dava açabilir miyim sadece telefon numarası var. Dava açarsam ilgilenirler mi?
İbandan attimBir platform üzerinden mi aldınız yoksa IBAN'a atarak veya nakitle mi aldınız da adam size kargoladı. Öyle ise geçmiş olsun. Platformdan alsaydınız güvenceniz olabilirdi.
Ya dava açabilir miyim yaniYapabileceğin tek şey soğuk bir su içmek. Dava açsan bile ben çalışır halde yolladım der, kurtulur. Elinde delil olması lazım senin yararına bir sonuç elde etmek için.
Ya dava açabilir miyim yaniYapabileceğin tek şey soğuk bir su içmek. Dava açsan bile ben çalışır halde yolladım der, kurtulur. Elinde delil olması lazım senin yararına bir sonuç elde etmek için.
Dava açsam ilgilenirler miYapabileceğin tek şey soğuk bir su içmek. Dava açsan bile ben çalışır halde yolladım der, kurtulur. Elinde delil olması lazım senin yararına bir sonuç elde etmek için.
Geçmiş olsun Hocam yapacak bir şeyiniz yok herhangi bir satın alım kaydı/fatura yoksa. Dava açsanız bile hocamın dediği gibi sizin yararınıza çıkması için kargoyu açarken resim video veya benzeri bir kanıta ihtiyacınız var.İbandan attim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.