PTT Kargo rezilliği

Makaleler
7
1 Eylül tarihinde Trendyol'dan aldığım ürün kargoya verildi kargo meğer PTT kargoymuş bunu bilseydim oradan almazdım 1 Eylül'den beri kargom teslim edilmedi 4 gün dağıtıma çıkarılmadı dağıtıma çıktı 2 gün bekledim bu sefer de teslim edilemedi yazdı PTT'nin başka şubesine gittiğimde kargo aracımız evinize gelmiş defalarca fakat evde değilmişsiniz yalanı oldu halbuki bütün gün evdeydim 15 dakikada bir balkona çıkıp gelen giden var mı diye bakıyordum bile şu an 12 Eylül 1 Eylül'den beri kargomu teslim etmediler ve şu an satıcıya geri dönüyormuş kargom.

zzzaxd.PNG

Yurtiçi Kargo'dan vazgeçmeyin dostlar şu ana kadar yurt içi en memnun kaldığım firma oldu.

1 Eylül tarihinde Trendyol'dan aldığım ürün kargoya verildi kargo meğer PTT kargoymuş bunu bilseydim oradan almazdım 1 Eylül'den beri kargom teslim edilmedi 4 gün dağıtıma çıkarılmadı dağıtıma çıktı 2 gün bekledim bu sefer de teslim edilemedi yazdı PTT'nin başka şubesine gittiğimde kargo aracımız evinize gelmiş defalarca fakat evde değilmişsiniz yalanı oldu halbuki bütün gün evdeydim 15 dakikada bir balkona çıkıp gelen giden var mı diye bakıyordum bile şu an 12 Eylül 1 Eylül'den beri kargomu teslim etmediler ve şu an satıcıya geri dönüyormuş kargom.

Eki Görüntüle 1515905

Yurtiçi Kargo'dan vazgeçmeyin dostlar şu ana kadar yurt içi en memnun kaldığım firma oldu.
Çok doğal. Ptt’de kargo işini yüklenen taşeron firma elemanlarıdır. Önlerine gelen yeni iş sözleşmesi hiçkimsenin hoşuna gitmedi maaşlarında düşüş söz konusuydu. Buna binayen bir çok kişi sözleşmeyi kabul etmedi imzalamadı. İşten çıkanların yerine hiçbir personel alımı yapılmadı. 100 kişinin yaptığı işi 50-60 kişi yapmak durumunda bu da kargo ve kurye işinin zamanında teslim yapılmasına engel oluyor. Bunu bilerek PTT’den kargo bekleyin derim ;).

Yurtiçi Kargo güzel İstanbul'dan Kayseri'ye 1 günde geldi cumartesi verildi akşam yola çıktı bugün öğlen kargoumu aldım. PTT Kargo ile abime bir şeyler gönderdim Mardin'de 4 günde gitti Kayseri'den.
Ama Allah razı olsun köylere dağtım yapıyorlar.

Eki Görüntüle 1515905

Yüzlerce alışverişim oldu. Hiçbir kargoda problem yaşamadım. Bu durum tamamen yaşadığınız yer ile alakalı. O yüzden kendi bölgenizde yaşadığınız problemden dolayı şunu kullanmayın, bundan vazgeçmeyin söyleminizi yanlış buluyorum.

Yüzlerce alışverişim oldu. Hiçbir kargoda problem yaşamadım. Bu durum tamamen yaşadığınız yer ile alakalı. O yüzden kendi bölgenizde yaşadığınız problemden dolayı şunu kullanmayın, bundan vazgeçmeyin söyleminizi yanlış buluyorum.

Kesinlikle bölge ile alakalı değil bu durum, PTT Kargo çoğu yerde böyle bende PTT ile aldığım kargoyu 10 gün beklediğimi biliyorum. O zaman diğer kargolar da şubeye bağlı ama yurt içi çoğu yere 1 günde götürüyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı