PTT kargo takibi (Banggood)

Her şeyden önce ilginize teşekkür ederim.Hocam bana mail gelmedi banggood sitesinde siparişi kontrol ediyordum bu sabah hiçbir sıkıntı yoktu ama akşam olunca böyle bir yazı çıktı karşıma. Yaklaşık 10 gün sipariş sevk edilmeye hazır yazıyor hala da öyle fakat banggood sitesinin bana e-mail de ürünü gönderdik yazıyor. Şimdi de iptal edildi yazıyor hiçbir şey anlamadım. Gümrük geri gönderdi desem neden göndersin hat yok bir şey yok.

Söylediğiniz sitelere baktım hocam hepsinde ürün sevk edilmeye hazır yazıyor.
 
Rica ederim hocam.
Bence satıcı ile iletişime geçin. Banggood üzerinden mesaj gönderebiliyorsanız mesaj gönderin.
Verdiğim sitelerde de geri dönmeye dair bir bilgi bulunmadığını söylemek için attım. Bir sıkıntı görünmüyor. Umarım banggood üzerinde görünen de sadece bir hatadır, ürünleriniz kargodadır. Dediğim gibi en garanti çözüm satıcı ile iletişime geçmek olacaktır.
 
Hocam dediğiniz gibi satıcı ile haberleştim ve bana ürünün iptal edilmediğini söylediler bu sabah. Daha önce klavye siparişinin iptalini ve para iadesini istemiştim ama o işlem önceden gerçekleşmişti şimdi neden refund yazıyor anlamadım. Ürünü iptal etmemişler bakalım bekleyip göreceğiz. İlginiz içinde çok teşekkür ederim size.

@H. Hüseyin Hocam merhabalar ürün 1 saat önce geldi fakat yanlış geldi banggood a geri bildirim yaptım.

@H. Hüseyin Çift işletim sistemli geldi bana oysa sadece Windows 10 lu versiyonu almıştım. Sizce nasıl telafi ederler ?
 

Dosya Ekleri

  • IMG_0244.PNG
    IMG_0244.PNG
    45,2 KB · Görüntüleme: 200
Hocam merhaba.
Ellerinde belki sadece Windows'lu ürün kalmadığı için bunu göndermiş olabilirler.
Geri göndermek isterseniz eğer, kargoyu sizin ödemeniz gerekebilir. Türkiye'den Çin'e gönderilen ürünlerde ise fazla miktarda kargo ücreti ödemek zorunda kalabilirsiniz.
Bence en doğrusu bir bilgisayarcıya götürüp veya kendiniz yaparak diğer işletim sistemini kaldırmak.

Banggood sitesinde var mı bilmiyorum ancak Aliexpress sitesinde mevcuttu. Ürünün özelliğine göre belirli miktarda (tamamı değil) geri ödeme isteyebiliyordunuz. Bence şansınızı deneyin derim. Satıcı ile konuşup halletmeniz en doğru çözüm olacaktır.
 
@H. Hüseyin Çok saçma iş yapıyorlar. Şuan çok kızgınım çünkü tablet açılmıyor ya bu ne biçim hizmet arkadaş ya gelde sinirlenme.

Hocam konuştuk 15$ iade yapacaklarını söylediler.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı