PTT kargosu bugün teslim edilir mi?

Şu an değil. Şu an kargonuz aktarmada hocam. Hafta sonu dağıtım şubesine gelir. Genelde Sabah'a doğru saat 4-5 civarlarında geliyor. Fakat hafta sonu olduğu için, alamazsınız, size kapalıdır, sadece şube araçları ve o gün mesai yapan çalışanlar vardır.

Hocam aktarmadada aktarma nereye götürüyor dağıtım şubesine değil mi?

Hocam aktarmadada aktarma nereye götürüyor dağıtım şubesine değil mi?
Hocam ilk önce ilçe aktarmadan bölgeye, bölgeden dağıtım şubeye gelir. Dağıtım şubesine geldikten sonra dağıtıma çıkar. Bu gece, bölge ilçeye gelir. Bölge ilçeden, dağıtım şubesine gelir. Yani pazar günü dağıtım şubesinde olur. Pazar günü, PTT kargo size kapalıdır. Bölge şube araçları ve o gün mesai yapan bir kaç çalışan vardır. Pazartesi günü dağıtıma çıkacak olan kargoları kaydeder.

Hocam ilk önce ilçe aktarmadan bölgeye, bölgeden dağıtım şubeye gelir. Dağıtım şubesine geldikten sonra dağıtıma çıkar. Bu gece, bölge ilçeye gelir. Bölge ilçeden, dağıtım şubesine gelir. Yani pazar günü dağıtım şubesinde olur. Pazar günü, PTT Kargo size kapalıdır. Bölge şube araçları ve o gün mesai yapan birkaç çalışan vardır. Pazartesi günü dağıtıma çıkacak olan kargoları kaydeder.

Hocam şimdi bir baktım 2023 de monitör almıştım oda PTT ile gelmişti o direk dtm merkezden dağıtıma çıkmış benim kargomda şu an dağıtım merkezinde gidip alamaz mıyım? Şubeyide arıyorum açmıyorlar.

Hocam şimdi bir baktım 2023 de monitör almıştım oda PTT ile gelmişti o direk dtm merkezden dağıtıma çıkmış benim kargomda şu an dağıtım merkezinde gidip alamaz mıyım? Şubeyide arıyorum açmıyorlar.
Sizin attığınız fotoğrafta, dağıtım şubesinde olduğu gözükmüyor, aktarmada olduğu gözüküyor. Dolayısıyla şuan dağıtım şubesinde değil, aktarmada. Sizin oradaki PTT, bölge bazlı nasıl çalışıyor tam olarak bilemem ama PTT Kargo'nun olay örgüsü, anlattığım gibidir. 2023'te monitör aldım dediniz, aldığınız ürünün, PTT kargo teslim sürecinin ekran görüntüsünü atar mısınız, işleyişe bakayım

Sizin attığınız fotoğrafta, dağıtım şubesinde olduğu gözükmüyor, aktarmada olduğu gözüküyor. Dolayısıyla şuan dağıtım şubesinde değil, aktarmada. Sizin oradaki PTT, bölge bazlı nasıl çalışıyor tam olarak bilemem ama PTT Kargo'nun olay örgüsü, anlattığım gibidir. 2023'te monitör aldım dediniz, aldığınız ürünün, PTT kargo teslim sürecinin ekran görüntüsünü atar mısınız, işleyişe bakayım
1717749801439.png

Hocam gördüğünüz gibi, il-ilce aktarmadan sonra, dağıtım şubesine gidip dağıtıma çıkmış. Ve aşağı yukarı 1 gün sürmüş. PTT, Dağıtım şubesi diye yazmamış fakat, saat sabah 4-5 gibi dağıtım şubesine gelip, sabah 8 de dağıtıma cikmistir. Süreç böyle işler. Şuanda da aynı döngüdesiniz. Şuanda da kargonuz, il ilçe aktarmada, daha sonrasında dağıtım şubesine gidip, dağıtım yapılacak. Ya bu akşam, ya da bu gece dağıtım şubesine gelir. (Dagitim şubesi yazmadığı halde dağıtım şubesine gelir)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı