PttAVM 10 TL'ye satılan Windows key kaç kere kullanılabilir?

Vardır yazabilirsin. Yerel hesap. MS hesabı açmadığın hesap.
hocam laptoptaki home single nın kodunu nasıl bulabilirim birde oradaki home single yani ben pro kullanıyıorum şuan sıkıntı olurmu ;?

hocam laptoptaki home single nın kodunu nasıl bulabilirim birde oradaki home single yani ben pro kullanıyıorum şuan sıkıntı olurmu ;?
Olmaz, keyi girdiğinde home versiyona döner. CMD yönetici başlatarak şu kodu dene...

Kod:
powershell "(Get-WmiObject -query ‘select * from SoftwareLicensingService’).OA3xOriginalProductKey"

hocam sağolıun buradan kodu alırsam yapayım ama ben pro da da kalmak istiyorum açıkçası yani ona bükemezmiyiz ?

Anakarta gömülürse OEM oluyor hocam.
Ha evet doğru fakat satıştaki ürün retail.

Yok hocam öyle olmuyor
hocam bende millatan kalma bir vavio vardı onda gömülü pro olması lazım sizin bu cmd yi girip alıyım o olur ama demi ?
kod çıkar yani içerden

hocam bende millatan kalma bir vavio vardı onda gömülü pro olması lazım sizin bu cmd yi girip alıyım o olur ama demi ?
kod çıkar yani içerden
Key türüne bir bakın hocam. OEM key ise olmaz

CMD: slmgr -dli

Key türüne bir bakın hocam. OEM key ise olmaz

CMD: slmgr -dli
E usta peki dışardan oem alsak yine oturmaz mı tek takımlık mı ?
birde retial alıp kodu girince hesap açma olayı yok değil mi gerçi yok dedin de yani her formattan sonra o kodu girecegiz herhalde ?

Retail key hocam, Microsoft oturumu açarsanız oraya kaydolun kalıcı etkinlesir.
Tek kullanımlık.

Anakarta gömülüyor format ile gitmez. Ömür boyu o anakarta kurulu PC ile kullanabilirsiniz.

Anakarta gomulmez hocam OEM değil maalesef.

Ms hesabı kullanmıoyrum. Bu durumda ne olur? Açmak zorunda mıyım?

Açmazsanız maalesef cihazı sıfırlayınca yeniden almak zorunda kalırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…