hocam laptoptaki home single nın kodunu nasıl bulabilirim birde oradaki home single yani ben pro kullanıyıorum şuan sıkıntı olurmu ;?Vardır yazabilirsin. Yerel hesap. MS hesabı açmadığın hesap.
hocam laptoptaki home single nın kodunu nasıl bulabilirim birde oradaki home single yani ben pro kullanıyıorum şuan sıkıntı olurmu ;?Vardır yazabilirsin. Yerel hesap. MS hesabı açmadığın hesap.
Olmaz, keyi girdiğinde home versiyona döner. CMD yönetici başlatarak şu kodu dene...hocam laptoptaki home single nın kodunu nasıl bulabilirim birde oradaki home single yani ben pro kullanıyıorum şuan sıkıntı olurmu ;?
powershell "(Get-WmiObject -query ‘select * from SoftwareLicensingService’).OA3xOriginalProductKey"
hocam sağolıun buradan kodu alırsam yapayım ama ben pro da da kalmak istiyorum açıkçası yani ona bükemezmiyiz ?Olmaz, keyi girdiğinde home versiyona döner. CMD yönetici başlatarak şu kodu dene...
Kod:powershell "(Get-WmiObject -query ‘select * from SoftwareLicensingService’).OA3xOriginalProductKey"
Yok hocam öyle olmuyorhocam sağolıun buradan kodu alırsam yapayım ama ben pro da da kalmak istiyorum açıkçası yani ona bükemezmiyiz ?
Ha evet doğru fakat satıştaki ürün retail.Anakarta gömülürse OEM oluyor hocam.
OEM Lisans:
Retail Lisans:
- Doğrudan destek alamazsınız, üretici veya satıcınız ile iletişime geçmeniz gerekecektir.
- Teknik destek ve ürün içi destek imkanlarından yararlanabilirsiniz.
Original Equipment Manufacturer yani Orijinal Ekipman Üreticisi anlamına gelen bu lisans türü, perakende olmayan ve çoklu alımlarda kullanılan bir lisanslama türüdür. Genelde evlerinizde ya da ofislerinizde kullanmakta olduğunuz bilgisayarlar bu lisanslama ile gelir. Zira, üretici bu lisanslamaları toplu olarak alır ve cihazlara entegre eder. Eğer cihazınızı aldığınızda Windows ürünleri kurulu ise, bu durumda OEM lisanslı bir ürün kullanıyorsunuzdur denilebilir.
hocam bende millatan kalma bir vavio vardı onda gömülü pro olması lazım sizin bu cmd yi girip alıyım o olur ama demi ?Yok hocam öyle olmuyor![]()
Key türüne bir bakın hocam. OEM key ise olmazhocam bende millatan kalma bir vavio vardı onda gömülü pro olması lazım sizin bu cmd yi girip alıyım o olur ama demi ?
kod çıkar yani içerden
E usta peki dışardan oem alsak yine oturmaz mı tek takımlık mı ?Key türüne bir bakın hocam. OEM key ise olmaz
CMD: slmgr -dli
PTTAVM: Windows 10 Pro 32 64 Bit Destekli Türkçe Lisans Anahtarı
Windows 10 Pro 32 64 Bit Destekli Türkçe Lisans Anahtarıwww.pttavm.com
Bu key tamamen ömür boyu bizim mi oluyor? Güvenilir mi? Format atarsak gider mi?
Anakarta gömülüyor format ile gitmez. Ömür boyu o anakarta kurulu PC ile kullanabilirsiniz.
Ms hesabı kullanmıoyrum. Bu durumda ne olur? Açmak zorunda mıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.