PttAVM.com sitesinden alışveriş yapılır mı?

Tremadra

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar,
PttAVM.com sitesinden şu ürünü almayı düşünüyorum, fiyatı oldukça makul geldi;
Sizce buradan alışveriş yapılır mı? Ek olarak ürünün satıcısı da dfsbilgisayar.
HDD'ler hassas cihazlar oldukları için kargolamanın da sorunsuz olması gerekiyor, acaba sorunsuz bir şekilde bana ulaştırmayı başarabilirler mi merak ediyorum. Daha önce PttAVM.com'dan ve dfsbilgisayar'dan alışveriş yapan olup da bilgilendirirse çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler...

Site güvenilir fakat satıcının ne kadar iyi kargolama yaptığını bilmek imkansız neredeyse.
Edit: Mağazanın %'si yüksek ama yine de emin olamıyor insan.

Hocaaam yapma ama PTT AVM'den bahsediyorsun güven sorunu yaşamanının sebebini anlayamadım PTT yani sende bu ismi biliyorsun

Tıraş makinesı, test kitabı gibi ürünler satın aldım. Kargo olarak PTT ile geliyor. PTT Kargo ürüne düzgün davranır mı? Satıcı güzel paketler mi?

2TB HDD yerine 500GB SSD alsan daha iyi olur hem kolay kolay bozulmaz hem hız konusunda üzmez. SSD düşünrsen bütçene uygun atarız bir şeyler. Kargo konusunda sorun olacağını sanmam düzgün paketleyip gönderiliyor genelde.

Hocaaam yapma ama PTT AVM'den bahsediyorsun güven sorunu yaşamanının sebebini anlayamadım PTT yani sende bu ismi biliyorsun
Açıkçası çekindiğim şey kargo aşaması. Dftbilgisayar nasıl paketleyecek, PTT ise nasıl kargolayacak bir fikrim yok. Yoksa tabii ki PTT güvenilir bir kurum.

Açıkçası çekindiğim şey kargo aşaması. Dftbilgisayar nasıl paketleyecek, PTT ise nasıl kargolayacak bir fikrim yok. Yoksa tabii ki PTT güvenilir bir kurum.

Bir çizik kırık görürsen iade edersin dostum eminim onlarda kargolamaya dikkat edecektir

Bilgisayarımda zaten 240 GB SSD var. Fotoğraf,video arşivi ve oyun yüklemek için bir HDD almak istiyorum.

Kapıda ödeme var diye biliyorum. Kapıda ödeme ile al istersen eve gelince test edersin sorun falan varsa gelen kuryeyi arayıp iade yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…