PttAVM.com sitesinden alışveriş yapılır mı?

Tremadra

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar,
PttAVM.com sitesinden şu ürünü almayı düşünüyorum, fiyatı oldukça makul geldi;
Sizce buradan alışveriş yapılır mı? Ek olarak ürünün satıcısı da dfsbilgisayar.
HDD'ler hassas cihazlar oldukları için kargolamanın da sorunsuz olması gerekiyor, acaba sorunsuz bir şekilde bana ulaştırmayı başarabilirler mi merak ediyorum. Daha önce PttAVM.com'dan ve dfsbilgisayar'dan alışveriş yapan olup da bilgilendirirse çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler...

Selamlar,
PttAVM.com sitesinden şu ürünü almayı düşünüyorum, fiyatı oldukça makul geldi;
Sizce buradan alışveriş yapılır mı? Ek olarak ürünün satıcısı da dfsbilgisayar.
HDD'ler hassas cihazlar oldukları için kargolamanın da sorunsuz olması gerekiyor, acaba sorunsuz bir şekilde bana ulaştırmayı başarabilirler mi merak ediyorum. Daha önce PttAVM.com'dan ve dfsbilgisayar'dan alışveriş yapan olup da bilgilendirirse çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler...

Site güvenilir fakat satıcının ne kadar iyi kargolama yaptığını bilmek imkansız neredeyse.
Edit: Mağazanın %'si yüksek ama yine de emin olamıyor insan.

Hocaaam yapma ama PTT AVM'den bahsediyorsun güven sorunu yaşamanının sebebini anlayamadım PTT yani sende bu ismi biliyorsun

2TB HDD yerine 500GB SSD alsan daha iyi olur hem kolay kolay bozulmaz hem hız konusunda üzmez. SSD düşünrsen bütçene uygun atarız bir şeyler. Kargo konusunda sorun olacağını sanmam düzgün paketleyip gönderiliyor genelde.

2TB HDD yerine 500GB SSD alsan daha iyi olur hem kolay kolay bozulmaz hem hız konusunda üzmez. SSD düşünrsen bütçene uygun atarız bir şeyler. Kargo konusunda sorun olacağını sanmam düzgün paketleyip gönderiliyor genelde.
Bilgisayarımda zaten 240 GB SSD var. Fotoğraf,video arşivi ve oyun yüklemek için bir HDD almak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı