PTTAvm.com ve RSATeknoloji Alış-veriş Deneyimi

Hüseyin35%

Kilopat
Katılım
23 Kasım 2014
Mesajlar
1.046
Çözümler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Biyomedikal Teknisyeni
19/05/2021 tarihinde PTTAvm sitesinden Mouse satın aldım. 22/05/2021 tarihinde ürünü teslim aldım. Ürünün kutusunu açmadım tüm parçalar gelmediği için.

26/05/2021 tarihinde ürünün kutusunu açtığımda resimde detaylıca belli olan durum ile karşılaştım. Ürün üzerinde kirler ve lekeler vardı, daha önceden kullanıldığı belliydi. Ayrıca sol tarafta bulunan ileri-geri işlevini gören tuşlar çalışmıyordu. Üzerinde tornavida izleri vardı birisi baya zorlamış belli ki. Ayrıca içeriden kırıldığı çok belliydi tuşlara basılmadığı gibi click sesleri de gelmiyordu. Ürünün altındaki padler daha önce kaldırılmış. Bu da demek oluyor ki cihazın içerisi de daha önceden açılmış. Ben bu ürünü sıfır ve kapalı kutu yazdığı için almıştım.

hhhhh.png
hhh.png
hh.png
h.png

26/05/2021 tarihinde PTTAvm.com üzerinden iade talebi oluşturdum. İade ile ilgili detaylı bilgileri aldıktan sonra ürünü kargolamak istedim fakat PTT işyerleri 15:30'a kadar çalışıyormuş dolayısıyla ertesi gün kargoladım. Kargoyu gönderdikten sonra satıcı ile whatsapp üzerinden konuştum ve durumu izah ettim.

jj.pngj.png
k.png
kk.png

Ürün ellerine ulaştıktan sonra tekrar iletişime geçtim ve bana ilgileneceklerini söylediler. 4 gün sonra hiçbir gelişme olmadığı için tekrar ulaştım ve bana PTTAvm tarafından bilgi gelmediğini söylediler.

o.png

PTTAvm ile iletişime geçtikten sonra tekrar satıcı ile iletişime geçtim ve bana paranın hesabıma yatmış bile olabileceğini söyledi. Ben bu cümleden iade işlemlerinin bittiğini anladım ve sevindim. Ertesi gün tekrar iletişime geçtiğimde tekrar bilgilerinin olmadığını ve PTTAvm ile iletişim kurmamı söylediler.

pp.png

06/06/2021 tarihinde PTTAvm.com'a attığım Mail'e cevap 07/06/2021 tarihinde geldi. Cevapta paramın iade olduğunu ve bankam ile görüşmem gerektiğini söylediler. Banka ile görüşmem sonrası 10 gün sürenin geçmesi gerektiği, eğer hala iade olmaz ise işleme alınıp firma ile görüşeceklerini söylediler. Lakin buna gerek kalmadı 1-2 saat sonra iade hesabıma ulaştı.

i.png
b.png

PTTAvm.com üzerinden RSATeknoloji firması ile yaptığım alış-veriş böyleydi. Umarım gelecekte bu siteyi kullanacak kişilere yardımcı olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
19/05/2021 tarihinde PttAVM sitesinden Mouse satın aldım. 22/05/2021 tarihinde ürünü teslim aldım. Ürünün kutusunu açmadım tüm parçalar gelmediği için.

26/05/2021 tarihinde ürünün kutusunu açtığımda resimde detaylıca belli olan durum ile karşılaştım. Ürün üzerinde kirler ve lekeler vardı, daha önceden kullanıldığı belliydi. Ayrıca sol tarafta bulunan ileri-geri işlevini gören tuşlar çalışmıyordu. Üzerinde tornavida izleri vardı birisi bayağı zorlamış belli ki. Ayrıca içeriden kırıldığı çok belliydi tuşlara basılmadığı gibi Click sesleri de gelmiyordu. Ürünün altındaki padler daha önce kaldırılmış. Bu da demek oluyor ki cihazın içerisi de daha önceden açılmış. Ben bu ürünü sıfır ve kapalı kutu yazdığı için almıştım.


26/05/2021 tarihinde PTTAvm.com üzerinden iade talebi oluşturdum. İade ile ilgili detaylı bilgileri aldıktan sonra ürünü kargolamak istedim fakat PTT işyerleri 15:30'a kadar çalışıyormuş dolayısıyla ertesi gün kargoladım. Kargoyu gönderdikten sonra satıcı ile WhatsApp üzerinden konuştum ve durumu izah ettim.


Ürün ellerine ulaştıktan sonra tekrar iletişime geçtim ve bana ilgileneceklerini söylediler. 4 gün sonra hiçbir gelişme olmadığı için tekrar ulaştım ve bana PttAVM tarafından bilgi gelmediğini söylediler.


PttAVM ile iletişime geçtikten sonra tekrar satıcı ile iletişime geçtim ve bana paranın hesabıma yatmış bile olabileceğini söyledi. Ben bu cümleden iade işlemlerinin bittiğini anladım ve sevindim. Ertesi gün tekrar iletişime geçtiğimde tekrar bilgilerinin olmadığını ve PttAVM ile iletişim kurmamı söylediler.


06/06/2021 tarihinde PTTAvm.com'a attığım Mail'e cevap 07/06/2021 tarihinde geldi. Cevapta paramın iade olduğunu ve bankam ile görüşmem gerektiğini söylediler. Banka ile görüşmem sonrası 10 gün sürenin geçmesi gerektiği, eğer hala iade olmaz ise işleme alınıp firma ile görüşeceklerini söylediler. Lakin buna gerek kalmadı 1-2 saat sonra iade hesabıma ulaştı.


PTTAvm.com üzerinden rsateknoloji firması ile yaptığım alış-veriş böyleydi. Umarım gelecekte bu siteyi kullanacak kişilere yardımcı olur.

Elinize sağlık.
Elinize sağlık, görseller bozulmuş bu arada.
Eki Görüntüle 1059871
Hepsi bu şekilde.

Bende hepsi açıldı istersen sayfayı yenile.
 
Görselleri farklı bir siteye yüklemiştim. Kurallarda yasak olduğu yazıyor ben gözden kaçırmışım. Moderatörler ilgilenmişler ellerine sağlık.
 
RSATeknoloji biraz sıkıntılı. Geçen gün Rampage Private kasa aldım Trendyol üzerinden, kasanın üst tarafında net bir şekilde bir vurulma izi vardı. Tutanak tutturmadığımdan dolayı iade etmeye uğraşmadım lakin bir daha hayatta o mağazadan almam.
 

Geri
Yukarı