PttAVM güvenilir mi?

kavgacısarhos

Decapat
Daha fazla  
PttAVM üzerindeki bir telefonu almak istiyorum sitenin güvenilir olup olmadığını merak ettim daha önceden sipariş veren varsa yazabilir mi?

Site güvenilir fakat satıcılar genellikle çakma ürün satıyor, dikkat edin. Ayrıca en ucuz fiyat için Akakçe kullanabilirsiniz.

Evet site güvenli fakat ürünler hepsi orijinal değil alırken dikkat edin.

Site güvenilir satıcılar değil. Windows ürün anahtarı aldım ve çalışmadı geri de iade edemedim. Akakçe'den başka bir site bulun ucuz olan ordan alın hiç uğraşmayın derim.

Evet güvenilir. Sahte ürünler genelde kulaklıklar için geçerli. Sahte/replika telefon fiyatından anlaşılır zaten yani öyle bir şey olmaz.

Site güvenilir satıcılar değil. Windows ürün anahtarı aldım ve çalışmadı geri de iade edemedim. Akakçe'den başka bir site bulun ucuz olan oradan alın hiç uğraşmayın derim.

Evet site güvenli fakat ürünler hepsi orijinal değil alırken dikkat edin.

Site güvenilir fakat satıcılar genellikle çakma ürün satıyor, dikkat edin. Ayrıca en ucuz fiyat için Akakçe kullanabilirsiniz.

Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim siteyi zaten Akakçe'den ve epeyden buldum ürünün fiyatı da normalinden 300TL falan daha ucuz model Xiaomi Redmi Note 9s.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı