PttAVM iPhone 16 Pro alınır mı?

Terlikadam

Megapat
Daha fazla  
PttAVM'de 71 bin tl'ye satılıyor şuan diğer sitelerde fiyatı 77 bin ile 80 bin arası değişiyor acaba güvenilir mi? Çünkü daha önceden PttAVM ile ilgili dolandırıcılık sorunları okumuştum ancak internet alışverişinde önemli olan siteden ziyade satıcı. Bir de aynı satıcı Trendyol'da 75 bin TL'ye satıyor aynı cihazı iki sitede de aynı kullanıcı satmasına rağmen neden 4 bin TL fark ile satıyor acaba?

PttAVM'de 71 bin TL'ye satılıyor şu an diğer sitelerde fiyatı 77 bin ile 80 bin arası değişiyor acaba güvenilir mi? Çünkü daha önceden PttAVM ile ilgili dolandırıcılık sorunları okumuştum ancak internet alışverişinde önemli olan siteden ziyade satıcı. Bir de aynı satıcı Trendyol'da 75 bin TL'ye satıyor aynı cihazı iki sitede de aynı kullanıcı satmasına rağmen neden 4 bin TL fark ile satıyor acaba?

PttAVM'den yanı sıra sizin satıcı güvenilir mi onu araştırmanız lazım yoksa platform la ilgili herhangi bir sorun yok satıcı ile problem olur genelde.

PttAVM'de 71 bin TL'ye satılıyor şu an diğer sitelerde fiyatı 77 bin ile 80 bin arası değişiyor acaba güvenilir mi? Çünkü daha önceden PttAVM ile ilgili dolandırıcılık sorunları okumuştum ancak internet alışverişinde önemli olan siteden ziyade satıcı. Bir de aynı satıcı Trendyol'da 75 bin TL'ye satıyor aynı cihazı iki sitede de aynı kullanıcı satmasına rağmen neden 4 bin TL fark ile satıyor acaba?

Satıcısı unifone her iki tarafında. Trendyol fazla komisyon aldığı için fiyatı yüksektir.

Hocam Pttawm'den alınmaz hocam tavsiye etmem pek güvendiğim bir site değil ucuza alacağım derken dolandırmadan gerek yok bence.

Ürünün yorumları iyi güvenilir gibi duruyor son karar sizin.

PttAVM'den yanı sıra sizin satıcı güvenilir mi onu araştırmanız lazım yoksa platform la ilgili herhangi bir sorun yok satıcı ile problem olur genelde.
Satıcıya nasıl güvenebilirim? Trendyol puanı 9.8 görünüyor ama çok güven vermiyor bu sayılar bana şişirme gibi geliyor.

Satıcıya nasıl güvenebilirim? Trendyol puanı 9.8 görünüyor ama çok güven vermiyor bu sayılar bana şişirme gibi geliyor.
Sıkıntı olursa dava açabilirsiniz THH üzerinden satış sözleşmesinde herşeyi mevcut.

Şahsen ben 70-80 bin TL'ye telefon alacak olsam arkasında duracak bir firma (Trendyol, Hepsiburada) kendilerinden alırdım. 3-5 fazla olsun güvenilir olsun mantığı ile düşünüyorum.

Hocam yorumlar şişirme değil gibi güvenilir duruyor Pttawm'de iade var mı bilmiyorum bir sıkıntı çıkarsa iade edersiniz. Ama ben Pttawm'den ne kadar ucuz olsa da almam.

Şahsen ben 70-80 bin TL'ye telefon alacak olsam arkasında duracak bir firma (Trendyol, Hepsiburada) kendilerinden alırdım. 3-5 fazla olsun güvenilir olsun mantığı ile düşünüyorum.

Hocam firmalar arkanızda durmuyor maalesef :(.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı