PTT şubesine teslim sipariş verdim, adamlar kendi şubelerine teslim etmediler. Gel buradan al diyorlar. Sıkıntılı bir site.
PTTavm'den Mediamarkt, Teknosa vb. gibi kurumsal bir satıcı değilse uzak durmanı öneririm. Sitede oldukça fazla dolandırıcılar, ilanda yazılı özelliklere sahip olmayan ürünleri satanlar, sahte ve ikinci eli sıfır gibi satanlar hatta çalıntı ürünler satanlar bile var. PttAvm'ye yönlendirme Dolap'tan zaten olmaz dolandırıcı hedef arıyor oldukça belli.Arkadaşlar dolap üzerinden bir ürün beğendim fakat dolap çok komisyon kesiyor diye PTT AVM'e yönlendiriyor. Ne diyorsunuz bu konuda?
Aldıktan 3 günlük bir iade.
Yine onayladıktan sonra geçen para sistemi burada varmış kendisinin söylemiyle.
Haklısınız hocam katılıyorum 2 kişi denedi bunu yemin ederim karşılarındakini salak sanıyorlar birde mesajları siliyorlarPTTavm'den Mediamarkt, Teknosa vb. gibi kurumsal bir satıcı değilse uzak durmanı öneririm. Sitede oldukça fazla dolandırıcılar, ilanda yazılı özelliklere sahip olmayan ürünleri satanlar, sahte ve ikinci eli sıfır gibi satanlar hatta çalıntı ürünler satanlar bile var. PttAvm'ye yönlendirme Dolap'tan zaten olmaz dolandırıcı hedef arıyor oldukça belli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.