PttAVM promo ithalat güvenilir mi?

Ödemeyi yaptıysan başka hatalı ürün gönderilmez kolay kolay. Birşey olursa iade edersin paketi düzgün aç yeterli.

İptal etme.
 
Bu mağazadan HyperX Cloud Core Wireless kulaklık siparişi verdim. Fiyatı çoğu yerde 3000 TL ve üzeri iken bu mağazada 2200 TL gibi bir fiyata satılıyordu. Sipariş vermeden önce ürünün sıfır olup olmadığını ve garantisini sordum satıcı ise ürünün sıfır, distribütör garantili olduğunu söyledi ve bende buna güvenerek sipariş verdim. Ancak gelen ürünün daha önceden kutusunun açıldığını ve güvenlik bandının olmadığını görünce ürünün kutusunu açmadan iade ettim.

Tavsiyem özellikle bu mağazadan herhangi bir ürün almamanız. Şikayetvar sitesine bakarsanız aynı durumu yaşamış olan kişilerin şikayetlerini görebilirsiniz. Zaten ürünün fiyatının diğer yerlere oranla düşük olması durumu çok önceden belli etmişti. Tahminim bu mağaza 2.el ürünleri yeniliyor veya tekrar kutusuna koyarak sıfır diye satıyor. Mağazanın ünvanı "PANARİ TÜKETİM MALLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ" diye geçiyor diğer online alışveriş sitelerinde de farklı isimlerle satış yapıyorlar.

Normalde yorum yapmazdım ama yalan söyledikleri için ve vaktimi çaldıkları için sinirliyim kendilerine. Bu mağazadan alışveriş yapmayı düşünen arkadaşlar için de bir bilgilendirme olur.

Ayrıca kendilerini e-posta yoluyla Epttavm'ye şikayet ettim ancak hiçbir şey yapılmadı ve yapılacağınıda sanmıyorum.
 

Geri
Yukarı