Bugün PttAVM tarafından bir ürün aldım. Fakat siparişler kısmında "siparişiniz bulunmamaktadır." diyor. Banka hesabında baktım para gitmişAcaba yılbaşı tatili falan mı diye gözükmüyor? Yardımcı olun. Zar zor biriktirip aldım.
Bugün PttAVM tarafından bir ürün aldım. Fakat siparişler kısmında "siparişiniz bulunmamaktadır." diyor. Banka hesabında baktım para gitmişAcaba yılbaşı tatili falan mı diye gözükmüyor? Yardımcı olun. Zar zor biriktirip aldım.
Hocam öncelikle geçmiş olsun. Sorun belliki sistemden kaynaklı, tatil diye sipariş web sitesine düşmemezlik yapmaz. Hafta içi müşteri hizmetlerini arayın veya sipariş ettiğniiz ürün linki ve dekontunuz ile mail atın. Kolay gelsin.
Siparişinizle ilgili sorunları çözmek için PttAVM ile iletişim kurmanız önerilir. Eğer ürünü satın aldığınızı ve para ödediğinizi doğrulayabiliyorsanız, PttAVM müşteri hizmetleriyle iletişim kurarak siparişinizin durumunu sormak ve gerekirse çözüm için bir çalışma başlatmak için yardım isteyebilirsiniz.