PttAVM'den Windows key alınır mı?

Pro ile Home arasında uzun süreli kullanımda hissedilir bir fark var. O yüzden ve canım istiyor. :D
Hissedilir tek farkları ben size sayayım, ikisini de kullandım ve şu an Home kullanıyorum. Farklar:

Active Directory,
İş uygulamaları için özelleştirmeler,
Hyper-V vb.

Günlük kullanıcı için;
Gereksiz bir sürü özellik,
Oyun oynuyorsanız arkada çalışan gereksiz servisler ve gereksiz kaynak kullanımları vb.

Ayrıca çoğu oyun bilgisayarının testleri Windows 10/11 Home üzerinde yapılıyor. Ve sürücüler Pro'da çalışmayabiliyor. Saçmalıyorsun diyebilirsiniz ama bunu yaşadım. Çok saçma bir şekilde Nvidia ekran kartımın son sürüm sürücüsü Pro sürümde iken çalışmadı. Ve teknik destek ise bu sürücülerin Home üzerinde testlerinin yapıldığını ve Home yüklersem düzeleceğini söylediler. Ben ilk buna inanmayıp Pro'ya format attım, sorun düzelmedi. Home kurayım dedim, ve sürücüyü kurduktan sonra o sorunu bir daha yaşamadım.

Doğru ama lisans anahtarı internette deneme yanılma ile ücretsiz bulunuyor bahsettiğim yönetim bu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnternete bakmanıza gerek yok zira zaten Microsoft size kendisi Generic Key adı altında keyler sunuyor ve Pro sürüme geçebiliyorsunuz. Ücretsiz aktifleştirme yapmaya çalışırsanız ya korsan anahtar bulur cihazı virüslere açık hale getirirsiniz, ya da Volume/MAK anahtar bulur ve süreli aktifleştirme yaparsınız.

Hissedilir tek farkları ben size sayayım, ikisini de kullandım ve şu an Home kullanıyorum. Farklar:

Active directory,
İş uygulamaları için özelleştirmeler,
Hyper-V vb.

Günlük kullanıcı için;
Gereksiz bir sürü özellik,
Oyun oynuyorsanız arkada çalışan gereksiz servisler ve gereksiz kaynak kullanımları vb.

Ayrıca çoğu oyun bilgisayarının testleri Windows 10/11 Home üzerinde yapılıyor. Ve sürücüler Pro'da çalışmayabiliyor. Saçmalıyorsun diyebilirsiniz ama bunu yaşadım. Çok saçma bir şekilde NVIDIA ekran kartımın son sürüm sürücüsü Pro sürümde iken çalışmadı. Ve teknik destek ise bu sürücülerin Home üzerinde testlerinin yapıldığını ve Home yüklersem düzeleceğini söylediler. Ben ilk buna inanmayıp Pro'ya format attım, sorun düzelmedi. Home kurayım dedim, ve sürücüyü kurduktan sonra o sorunu bir daha yaşamadım.

İnternete bakmanıza gerek yok zira zaten Microsoft size kendisi generic key adı altında keyler sunuyor ve Pro sürüme geçebiliyorsunuz. Ücretsiz aktifleştirme yapmaya çalışırsanız ya korsan anahtar bulur cihazı virüslere açık hale getirirsiniz, ya da Volume/MAK anahtar bulur ve süreli aktifleştirme yaparsınız.

İki Bing aratması ile keyleri buluyorsun Google aratınca çıkmıyor.

İki Bing aratması ile keyleri buluyorsun Google aratınca çıkmıyor.
Arkadaşım sen gidip istediğin her anahtarı kullanabilirsin, bunlar korsana girer. Ki ben de bir sürü korsan yöntem biliyorum, hatta cihaz kimliğini Microsoft sunucularına kaydetmeye yarayan programlar da biliyorum ki bilmeyen kaldığını düşünmüyorum. Lakin hem arkadaşın yaptığı şey gereksiz, hem de korsan kullanmak bilgisayarı riske atar. Sitelerden aldığımız anahtarlar eski Windows sürümlerinden çevrilmiş anahtarlar, bu yüzden daha güvenliler. Yoksa biz de enayi değiliz. Ben Windows ile 5 yaşımdan beri uğraşıyorum, babam elektronik mühendisi benim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı