Çözüldü PUA: Win32 adındaki uygulaması virüs müdür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bugraexe31

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, gece geç saatlerde fark ettim ve elim ayağıma dolaştı. Bu şey bir virüs mü, virüsse nasıl kurtulabilirim? Laptopumda çok değerli şeylerim var.

Ekran görüntüsü 2025-04-26 010648.png

Çözüm
Malwarebytes ile tarama yapmanızı tavsiye ederim. Bu bir zararlı değil ancak istenmeyen yazılım, silmeniz daha doğru olur. Varsa sisteminizde yüklü olan korsan yazılımları da kaldırın. Daha sonra da bilgisayarınıza kayıtlı şifrelerinizin tamamını değişmenizi tavsiye ederim.
Malwarebytes ile tarama yapmanızı tavsiye ederim. Bu bir zararlı değil ancak istenmeyen yazılım, silmeniz daha doğru olur. Varsa sisteminizde yüklü olan korsan yazılımları da kaldırın. Daha sonra da bilgisayarınıza kayıtlı şifrelerinizin tamamını değişmenizi tavsiye ederim.

Çok korkuyorum ilk defa başıma böyle bir şey geldi elim ayağım titriyor resmen.

Dediğinizi yaptım, tehditleri karantinaya aldı hatta tam güvenlik için abonelik satın aldım. Teşekkürler şu anlık bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı