Merhaba, iyi günler. Film izlerken reklam sayfası açıldı, dosya indirmeye çalıştı ama kabul etmedim, ardından Windows Defender'dan böyle bir uyarı aldım. PC herhangi bir sorun yaratmış mıdır ya da bu virüs nedir?
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.
AdwCleaner ile tarama yap. Zararlı pop-up mı ne onları kaldırır. Sonra klasiklerden Malwarebytes ve Kapersky ile tarat. AdwCleaner taramadan önce şöyle yapsan iyi olur. Bir şey çıkarsa buraya yaz. Ve de bundan sonra sitelere girmeden VirusTotal da siteleri tarat.
Download Malwarebytes AdwCleaner 2025 for free to remove adware, bloatware, unwanted toolbars, and other potentially unwanted programs (PUPs) from your Windows PC. AdwCleaner destroys adware and restores your PC's performance.
Sen Adw ve MB indir. Malwarebytes adı üzerinde malware zararlılarını buluyor. Adw cleaner ise onların bulamadığı internet pop uplarını buluyor. Bu arada adw indirirsen denetim masasından değil uygulama ayarlar kısmında en aşağıda yazılımı kaldırdan sil.