4 467199 Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 1.128 Makaleler 1 Çözümler 7 8 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar bilgisayarda gezinirken istenmeyecek yazılım diye bir bildirim geldi. Sizce bu tehdit nedir?
Arkadaşlar bilgisayarda gezinirken istenmeyecek yazılım diye bir bildirim geldi. Sizce bu tehdit nedir?
T tryx Picopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 869 Çözümler 2 8 Nisan 2022 #2 Cheat Engine ile alakalı olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS 4 467199 Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 1.128 Makaleler 1 Çözümler 7 8 Nisan 2022 #3 tryx dedi: Cheat Engine ile alakalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hiç kullanmadım. Artı 0 Eksi
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #4 Windows SEVER 06 dedi: Arkadaşlar bilgisayarda gezinirken istenmeyecek yazılım diye bir bildirim geldi. Sizce bu tehdit nedir? Eki Görüntüle 1353335 Genişletmek için tıkla... Hangi programları yüklediniz crack kullandınız mı? Artı 0 Eksi
Windows SEVER 06 dedi: Arkadaşlar bilgisayarda gezinirken istenmeyecek yazılım diye bir bildirim geldi. Sizce bu tehdit nedir? Eki Görüntüle 1353335 Genişletmek için tıkla... Hangi programları yüklediniz crack kullandınız mı?
KS KS 4 467199 Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 1.128 Makaleler 1 Çözümler 7 8 Nisan 2022 #5 EMİR37 dedi: Hangi programları yüklediniz crack kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya vermiştim. Becerememiştim Free dosa Windows kurmayı. Sanırım KMS ile crack Office kurmuş. Artı 0 Eksi
EMİR37 dedi: Hangi programları yüklediniz crack kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya vermiştim. Becerememiştim Free dosa Windows kurmayı. Sanırım KMS ile crack Office kurmuş.
T tryx Picopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 869 Çözümler 2 8 Nisan 2022 #6 Windows SEVER 06 dedi: Bilgisayarcıya vermiştim. Becerememiştim Free dosa Windows kurmayı. Sanırım KMS ile crack Office kurmuş. Genişletmek için tıkla... Hocam isterseniz antivirüs ile tarama yapın. Artı 0 Eksi
Windows SEVER 06 dedi: Bilgisayarcıya vermiştim. Becerememiştim Free dosa Windows kurmayı. Sanırım KMS ile crack Office kurmuş. Genişletmek için tıkla... Hocam isterseniz antivirüs ile tarama yapın.
KS KS 4 467199 Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 1.128 Makaleler 1 Çözümler 7 8 Nisan 2022 #7 tryx dedi: Hocam isterseniz antivirüs ile tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Windows Defender ile yapsam olur mu? Sadece o var. Artı 0 Eksi
tryx dedi: Hocam isterseniz antivirüs ile tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Windows Defender ile yapsam olur mu? Sadece o var.
Abdul0234 Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.359 Çözümler 18 Yer İstanbul/Batışehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 12. Sınıf Öğrencisi (YKS Sınavına Hazırlanıyor) 8 Nisan 2022 #8 Windows SEVER 06 dedi: Bilgisayarcıya vermiştim. Becerememiştim Free dosa Windows kurmayı. Sanırım KMS ile crack Office kurmuş. Genişletmek için tıkla... En son yüklediğiniz programın ismini atar mısınız? Yüklemediyseniz de; Windows SEVER 06 dedi: Bilgisayarcıya vermiştim. Becerememiştim Free dosa Windows kurmayı. Sanırım KMS ile crack Office kurmuş. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Windows SEVER 06 dedi: Windows Defender ile yapsam olur mu? Sadece o var. Genişletmek için tıkla... Olur. Zaten windows defender da şu anda ilerleme aşamasında. Gerçekten de iyi ilerliyor. Artı 0 Eksi
Windows SEVER 06 dedi: Bilgisayarcıya vermiştim. Becerememiştim Free dosa Windows kurmayı. Sanırım KMS ile crack Office kurmuş. Genişletmek için tıkla... En son yüklediğiniz programın ismini atar mısınız? Yüklemediyseniz de; Windows SEVER 06 dedi: Bilgisayarcıya vermiştim. Becerememiştim Free dosa Windows kurmayı. Sanırım KMS ile crack Office kurmuş. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Windows SEVER 06 dedi: Windows Defender ile yapsam olur mu? Sadece o var. Genişletmek için tıkla... Olur. Zaten windows defender da şu anda ilerleme aşamasında. Gerçekten de iyi ilerliyor.
T tryx Picopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 869 Çözümler 2 8 Nisan 2022 #9 Windows SEVER 06 dedi: Windows Defender ile yapsam olur mu? Sadece o var. Genişletmek için tıkla... Güvenli Mod'da, Malwarebytes ve Kaspersky ile tarama yapmanız en sağlıklısı olur. Artı 0 Eksi
Windows SEVER 06 dedi: Windows Defender ile yapsam olur mu? Sadece o var. Genişletmek için tıkla... Güvenli Mod'da, Malwarebytes ve Kaspersky ile tarama yapmanız en sağlıklısı olur.
KS KS 4 467199 Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 1.128 Makaleler 1 Çözümler 7 8 Nisan 2022 #10 Abdul0234 dedi: En son yüklediğiniz programın ismini atar mısınız? Yüklemediyseniz de; Olabilir. Olur. Zaten Windows Defender da şu anda ilerleme aşamasında. Gerçekten de iyi ilerliyor. Genişletmek için tıkla... Bu uyarı ilk j downlander programının setup dosyasını indirince geldi. Ama programı kurmadım. Sonra Free Download Manager indirdim. Artı 0 Eksi
Abdul0234 dedi: En son yüklediğiniz programın ismini atar mısınız? Yüklemediyseniz de; Olabilir. Olur. Zaten Windows Defender da şu anda ilerleme aşamasında. Gerçekten de iyi ilerliyor. Genişletmek için tıkla... Bu uyarı ilk j downlander programının setup dosyasını indirince geldi. Ama programı kurmadım. Sonra Free Download Manager indirdim.