Hiç kullanmadım.Cheat Engine ile alakalı olabilir.
Hangi programları yüklediniz crack kullandınız mı?Arkadaşlar bilgisayarda gezinirken istenmeyecek yazılım diye bir bildirim geldi. Sizce bu tehdit nedir?
Eki Görüntüle 1353335
Hangi programları yüklediniz crack kullandınız mı?
Hocam isterseniz antivirüs ile tarama yapın.Bilgisayarcıya vermiştim. Becerememiştim Free dosa Windows kurmayı. Sanırım KMS ile crack Office kurmuş.
Hocam isterseniz antivirüs ile tarama yapın.
En son yüklediğiniz programın ismini atar mısınız? Yüklemediyseniz de;Bilgisayarcıya vermiştim. Becerememiştim Free dosa Windows kurmayı. Sanırım KMS ile crack Office kurmuş.
Olabilir.Bilgisayarcıya vermiştim. Becerememiştim Free dosa Windows kurmayı. Sanırım KMS ile crack Office kurmuş.
Olur. Zaten windows defender da şu anda ilerleme aşamasında. Gerçekten de iyi ilerliyor.Windows Defender ile yapsam olur mu? Sadece o var.
Güvenli Mod'da, Malwarebytes ve Kaspersky ile tarama yapmanız en sağlıklısı olur.Windows Defender ile yapsam olur mu? Sadece o var.
En son yüklediğiniz programın ismini atar mısınız? Yüklemediyseniz de;
Olabilir.
Olur. Zaten Windows Defender da şu anda ilerleme aşamasında. Gerçekten de iyi ilerliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.