4 467199 Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 1.128 Makaleler 1 Çözümler 7 8 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar bilgisayarda gezinirken istenmeyecek yazılım diye bir bildirim geldi. Sizce bu tehdit nedir?
Arkadaşlar bilgisayarda gezinirken istenmeyecek yazılım diye bir bildirim geldi. Sizce bu tehdit nedir?
Abdul0234 Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.359 Çözümler 18 Yer İstanbul/Batışehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 12. Sınıf Öğrencisi (YKS Sınavına Hazırlanıyor) 8 Nisan 2022 #11 Silinen üye dedi: Bu uyarı ilk j downlander programının setup dosyasını indirince geldi. Ama programı kurmadım. Sonra Free Download Manager indirdim. Genişletmek için tıkla... Site? Abdul0234 dedi: Site? Genişletmek için tıkla... Bazen siteler ile birlikte gelen virüsler de olabiliyor. Bana gelen tek bir virüs vardı o da trojan. Büyük ihtimalle o da webden gelmiştir. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Bu uyarı ilk j downlander programının setup dosyasını indirince geldi. Ama programı kurmadım. Sonra Free Download Manager indirdim. Genişletmek için tıkla... Site? Abdul0234 dedi: Site? Genişletmek için tıkla... Bazen siteler ile birlikte gelen virüsler de olabiliyor. Bana gelen tek bir virüs vardı o da trojan. Büyük ihtimalle o da webden gelmiştir.
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #12 Silinen üye dedi: Bilgisayarcıya vermiştim. Becerememiştim Free dosa Windows kurmayı. Sanırım KMS ile crack Office kurmuş. Genişletmek için tıkla... Klasik bilgisayarcı Driver Booster, KMS devam. Bilgisayarını Kaspersky ve MBAM ile taratın Windows Defender şu an yeterli değil. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Bilgisayarcıya vermiştim. Becerememiştim Free dosa Windows kurmayı. Sanırım KMS ile crack Office kurmuş. Genişletmek için tıkla... Klasik bilgisayarcı Driver Booster, KMS devam. Bilgisayarını Kaspersky ve MBAM ile taratın Windows Defender şu an yeterli değil.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 8 Nisan 2022 #13 Silinen üye dedi: Bu uyarı ilk JDownlander programının setup dosyasını indirince geldi. Genişletmek için tıkla... Programın kurulum dosyasında "X programını kur?" gibi kısım var mırdı? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Bu uyarı ilk JDownlander programının setup dosyasını indirince geldi. Genişletmek için tıkla... Programın kurulum dosyasında "X programını kur?" gibi kısım var mırdı?
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 8 Nisan 2022 #14 O kadar zararlı değil, sadece PUP-op. MBAM çok kolay bulacaktır. Artı 0 Eksi
A acv Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 9 Nisan 2022 #15 Reklam yazılımı içeren bir indirme yöneticisi bulduğunu söylüyor. Defender'dan kaldırın, başka bir şey yapmaya gerek yok. Artı 1 Eksi
Reklam yazılımı içeren bir indirme yöneticisi bulduğunu söylüyor. Defender'dan kaldırın, başka bir şey yapmaya gerek yok.