Steam Puan dükkanı içerikleri için oyuna sahip olmak mı gerekir?

Konu: Selam, iyi sosyaller herkese. Steam puan dükkanında hareketsiz arka planlarda yeni bir tane arka plan almak istediğim için dolanıyordum. Bir dünya arka plan bulunuyor ve ne yazık ki sadece kütüphanemde bulunan oyunlarınkini alabiliyorum. Bazen beğendiğim oluyor ama bu engele takılıyor işte. Bunu filtreleyebileceğim bir yöntem var mıdır?
Cevap: Hayır. Puan dükkanında hareketsiz arka plan için oyuna sahip olman gerekiyor yoksa alamazsın.
Kanıt:
1692552487788.png

İyi günler dilerim.
Oyun adı lütfen? Pazar ayrı bir mevzu. Puan dükkanı için böyle bir zorunluluk görmedim.

Konu: Selam, iyi sosyaller herkese. Steam puan dükkanında hareketsiz arka planlarda yeni bir tane arka plan almak istediğim için dolanıyordum. Bir dünya arka plan bulunuyor ve ne yazık ki sadece kütüphanemde bulunan oyunlarınkini alabiliyorum. Bazen beğendiğim oluyor ama bu engele takılıyor işte. Bunu filtreleyebileceğim bir yöntem var mıdır?
Cevap: Hayır. Puan dükkanında hareketsiz arka plan için oyuna sahip olman gerekiyor yoksa alamazsın.
Kanıt:Eki Görüntüle 1910431
İyi günler dilerim.
Sayılı oyunda geçerli bir durum. Bir de sadece hareketsizlerde sanırım.

Kanıt:Eki Görüntüle 1910431
İyi günler dilerim.
Bulamadım puan dükkanında. Bunun pazara özel bir öğe olmadığına emin misiniz? (Bilmediğimden öğrenip, kontrol etmek için soruyorum.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı