Steam Puan dükkanından yanlışlıkla arka plan almamk

ZepHizard

Centipat
Katılım
8 Haziran 2023
Mesajlar
49
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Steam puan dükkanında 4000 PUAN birikmişti. Profil arka planı ve küçük profil arka planı bakıyordum almak için. Relefondan gezinip bakarken telefonumun dokunmatigi bozuk olduğu için kendi kendine satın aldı. İade etmenin bir yolu yok mudur? Puanlar çok zor birikiyor zaten 2 bin puan icin 600TL harcamak gerek. Bir daha da biriktirmem sanırım. Moralim alt üst oldu.
 
Steam puan dükkanında 4000 puan birikmişti. Profil arka planı ve küçük profil arka planı bakıyordum almak için. Relefondan gezinip bakarken telefonumun dokunmatigi bozuk olduğu için kendi kendine satın aldı. İade etmenin bir yolu yok mudur? Puanlar çok zor birikiyor zaten 2 bin puan icin 600TL harcamak gerek. Bir daha da biriktirmem sanırım. Moralim alt üst oldu.

Steam destek ile iletişime geç olmaz ise 50 TL'ye 10k puan satıyorlar alırsın.
 
Yani dünyanın sonu değil, Allah daha büyük dert vermesin. Steam profilinizin size çok bir şey katmadığını benimseyin ve moralinizi düzeltin. Cidden gerek yok.
 
Puan satın alınabildiğini bilmiyordum bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Sorunumu puan alarak çözeceğim ilgilenen cevap yazan herkese teşekkür ederim.
 

Geri
Yukarı