Steam Puan satın almak ban sebebi mi?

MakiZenin

Centipat
Daha fazla  
İnternet üzerinden sitelerden falan puan satın almak ban sebebi mi? Önceki puanlarımı çok gereksiz kullanmışım bir şeyler almak istiyorum fakat ban yerim diye korkuyorum. Hesap değerli. Bilgisi olan var mı ya da Steam kurallarında geçen bir kısım falan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani hocam dolara vurmaya kalksanız 60 TL'ye aldığınız 10K puan, 100 dolara tekabül ediyor Steam'de. O da şu anda 3600 TL gibi bir şey. 60 kat kârda oluyorsunuz. Ben satın almadığım için güvenilirliğini bilmiyorum ama satın alırsanız beni etiketleyin ben de değerlendireyim fırsatı.

Bugün yarın alacağım hocam. Buradan dönüş sağlayacağım.

Alacak arkadaşlar için söylüyorum neredeyse 100k itemsatış'dan Steam puanı satın almıştım şu an 100k ya yakın puanım var az harcadım 70k falan kalmıştı en son galiba sorun olmuyor fakat satıcı önemli tabii aldığım satıcıyı söyleyebilirim sitede alacak varsa güvenilir.

Söyleyin olur, biz de faydalanalım.

Söyleyin olur, biz de faydalanalım.

Steamstore satıcısı var hocam o adamdan alın otomatik gönderim sağlayacaktır aldığınız puanı not - sizden 4 -5 Steam ekran görüntüsü isteyecek yani oyun içi ekran görüntüsüne atacak çünkü yüklü miktar atacağı için direkt profilden atamaz onları hazır edin ve yüklü yani fazla satın alın ki 14 günün sonunda Steam puanı size ulaştığında ekran görüntülerini silin daha ihtiyacınız olmasın.

Puanlar illegal yollar ile kazanılmış olsa dahi ban yemeniz mümkün değil zira herhangi bir kullanıcı size istediği gibi istediği kadar puan gönderebilir. Steam sizin ticaret yaptığınızı anlayamaz, ban yemeniz mümkün değil.

Hocam herhangi bir oyundan çektiğim ekran görüntüsünü Steam'e mi yükleyeceğim?

Hocam herhangi bir oyundan çektiğim ekran görüntüsünü Steam'e mi yükleyeceğim?

Arkadaşın bahsettiği gibi bir olay yok. Siz sadece profilinizi herkese açık olarak ayarlayın yeterli. Satıcı profilinizdeki ödül işaretinden istediği kadar gönderebiliyor. 100.000'den fazla puan aldım bu şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…