Steam Puan satın almak ban sebebi mi?

MakiZenin

Centipat
Daha fazla  
İnternet üzerinden sitelerden falan puan satın almak ban sebebi mi? Önceki puanlarımı çok gereksiz kullanmışım bir şeyler almak istiyorum fakat ban yerim diye korkuyorum. Hesap değerli. Bilgisi olan var mı ya da Steam kurallarında geçen bir kısım falan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam herhangi bir oyundan çektiğim ekran görüntüsünü Steam'e mi yükleyeceğim?

Evet hocam bana o şekilde demişti öyle yaptık.

Arkadaşın bahsettiği gibi bir olay yok. Siz sadece profilinizi herkese açık olarak ayarlayın yeterli. Satıcı profilinizdeki ödül işaretinden istediği kadar gönderebiliyor. 100.000'den fazla puan aldım bu şekilde.

Eki Görüntüle 2266080

Ne demek öyle bir şey yok sadece profilden attığı aynı ödülü tekrar atamıyordu o yüzden oyun ekran görüntüsü istedi ve profili herkese açık yap dedi oraya attı işte.

Ne demek öyle bir şey yok sadece profilden attığı aynı ödülü tekrar atamıyordu o yüzden oyun ekran görüntüsü istedi ve profili herkese açık yap dedi oraya attı işte.

Yahu aynı steamstore satıcısından yıllardır alıyorum. Kime neyi anlatıyorsun? Bir şeyleri yanlış anlamışsınız işte.

Yahu aynı steamstore satıcısından yıllardır alıyorum. Kime neyi anlatıyorsun? Bir şeyleri yanlış anlamışsınız işte.

Adamın bana kendisi söyledi neyi yanlış anlamışım tam olarak? Profilden aynı ödülü tekrar atamıyorsun? Ve az önce kontrol ettim aynı ödülü atamıyorum arkadaşımın hesabına bana ekran görüntüsü yükle oraya atacağım diyen kendisi zaten.

Adamın bana kendisi söyledi neyi yanlış anlamışım tam olarak? Profilden aynı ödülü tekrar atamıyorsun? Ve az önce kontrol ettim aynı ödülü atamıyorum arkadaşımın hesabına bana ekran görüntüsü yükle oraya atacağım diyen kendisi zaten.

Buyurun, daha dün aldım.

Satıcı isteğe bağlı ekran görüntüsüne gönderir, şart yok.

Son düzenleme:
Buyurun, daha dün aldım.

Satıcı isteğe bağlı ekran görüntüsüne gönderir, şart yok.

Hocam alabilirsiniz sorun yok ki adamın bana dediği profilini herkese açık yap ve oyun içi ekran görüntüsü al oraya atacağım dedi ben istemedim o isteğe bağlı bunu yaptı o zaman neden direkt herkese açık yap yeter demedi onu anlamıyorum madem profilden o kadar yüksek puanlar atılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam alabilirsiniz sorun yok ki adamın bana dediği profilini herkese açık yap ve oyun içi ekran görüntüsü al oraya atacağım dedi ben istemedim o isteğe bağlı bunu yaptı o zaman neden direkt herkese açık yap yeter demedi onu anlamıyorum maden profilden o kadar yüksek ğuanlar atılıyor.

Satıcının neden öyle bir şey dediği bilemiyorum fakat yanlış bilgilendirmiş. Dediğim gibi, daha dün İtemsatış üzerinden aynı satıcıdan satın aldım.

@455146 Hocam genellikle sizin dediğiniz gibi oluyor, ben bir deneyeyim geri dönüş yaparım. Teşekkür ederim ikinize de yardımcı olduğunuz için.

Satıcının neden öyle bir şey dediği bilemiyorum fakat yanlış bilgilendirmiş. Dediğim gibi, daha dün İtemsatış üzerinden aynı satıcıdan satın aldım.
Hocam, bugün steamstore satıcısından 20.000 puan aldım, parayı siteden çekti ve satıcı teslimatı gerçekleştirdiğini bildirdi yazıyor. Satıcı uzun süredir aktif gözükmüyor, yani ben satın alırken de aktif değildi. Profilimi herkese açık olarak ayarladım. Şimdi teslimatı onayla mı demem gerekiyor? Sitede teslimatı puanlar gelmeden onaylamayın yazıyor.

Hocam, bugün steamstore satıcısından 20.000 puan aldım, parayı siteden çekti ve satıcı teslimatı gerçekleştirdiğini bildirdi yazıyor. Satıcı uzun süredir aktif gözükmüyor, yani ben satın alırken de aktif değildi. Profilimi herkese açık olarak ayarladım. Şimdi teslimatı onayla mı demem gerekiyor? Sitede teslimatı puanlar gelmeden onaylamayın yazıyor.

Puanlar gelmediyse teslimatı onaylamayın. Bazen satıcı teslimatı gerçekleştirmese de oto mesaj gelebiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı