Puanım Anadolu İmam Hatip Lisesine Yetiyor Ama Gitmek İstemiyorum

1. Sınav açıklanmadan kendi kafanda böyle şeyler kurma.
2. Normal lisede staj yapılmaz meslek lisesinde staj yapılır.
3. Grafik tasarım okumak isitiyorsan bilgisayar bölümü olan ve grafik tasarım dalı olan bir okula git orada okuduğun zaman üniversitelerde meslek yüksek okulları var 2 yıllık ve oralara sadece meslek lisesi bölümü mezunu olanlar girebilir. Elindeki dezavantajı avantaja çevirebilirsin.

Hiç mi güzel sanatlar lisesi yok oralarda?

Sanırım yok zibilyon tane Anadolu imam hatip lisesi var çok fazla taktım bu olaya.
Diğer illerde bulunan yurtlu liselere bakabilirsiniz. Eğer gitmeye karar verirseniz gideceğiniz ilin ailenizin bulunduğu ile yakın olması sizin için iyi olacaktır.
Başka bir şehire gitmeyi düşünmüyorum aslında

Sınava gayet güzel çalıştım fakat matematik beni bitirdi resmen. Bu puan sistemini de hiç anlamadığım için korktum geleceğim kötü mü olacak diye. Bile bile mi oynuyorlar derken insanların başarısına göre eğitim görmesi gerektiğini düşünenlerdenim. Sınavıma matematik koymasınlar türkçeye abansınlar razıyım.
haklısın öyle şeyler duydum
Yüzdelik dilimi bekleyin, uzmanlara göre puanlar çakılacakmış, herkesin kötü geçtiği için.

Sence iyi bir liseye gitme şansım var mıdır geçen sene aynı puanı alan birine karşı? Varsa güzeel

Haklısın kafamda gerçekten kurmamam gerek fakat kuruyorum istemsizce. Anadolu teknik programı denen bir okul türü de varmış ben asla staj yapmak istemiyorum aslında. Tavsiyelerin için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…