PUBG 100 FPS 30 FPS gibi gözüküyor

Makaleler
4
Daha fazla  
PUBG orta ayarlarda yaklaşık 90-100 FPS alıyorum yeni güncelleme ile. Ancak önceden de olduğu gibi oyun akışkan değil. Karakterde sanki FPS atlamaları var gibi gözüküyor. Ekran kartım 1050 Ti VRAM kullanımı 3.5 GB seviyesinde RAM'im 8GB o da 6.5-7 GB kullanım seviyesinde. GPU %100 CPU %60 kullanım seviyesinde. RAM'im single acaba ondan mı yapıyor? Böyle devam ederse ekran kartı geliştirmesine gideceğim. Oldukça can sıkıcı bir durum. Yorumlarınızı bekliyorum.

CPU kullanımı yüksek geldi. Grafik Ayarlarını yükseltip değerleri tekrar gözden geçirin.
PUBG her güncellemede sorunlarını gene artırmaya başladı. Temel sorunları ne zaman çözecekler acaba.
Ekran kartından önce bellek takviyesi öneririm.

Bu sorunun nedeni, monitörün 60 Hz ise belli. Oyunda yırtılmalar mevcut. Oyunu 60 FPS' e sabitleyip dene, düzelecektir.

Monitörün HZ değeri düşük ise ekran kartı görüntüyü monitöre yollarken gecikme yapacaktır, buna framerate oranı denir. MSI Afterburner kurup framerate ms değerine bakabilirsin, 10'dan fazla ise sorun monitördedir.

Bu arada işlemci kullanımı, RAM kullanımı gibi şeyler gayet normal gözüküyor. Windows işletim sistemin orjinalmi ? Orjinal değil ise ondan kaynaklı da olabilir.

Arkadaşlar temel bilgileri bende biliyorum. Yeni lisans ile geçen hafta format attım. VSYNC açtım kapadım. Monitörüm 75 Hz onu 60 aldım. Oyun 30 FPS'te de 120 FPS'te de aynı akıcılığa sahip.

Benim Cpu kullanımım hep %90 larda İ5 7500 GTX 1060 Kullanıyorum bi önerin çözümün varmı ?

Arkadaşlar temel bilgileri bende biliyorum. Yeni lisans ile geçen hafta format attım. VSYNC açtım kapadım. Monitörüm 75 Hz onu 60 aldım. Oyun 30 FPS'te de 120 FPS'te de aynı akıcılığa sahip.
Sorun tam olarak yeni gelen güncelleme ile alakalı. Aynı durum bende de oldu. Takılmalar,geriye atma gibi sorunlar ortaya çıkmaya başladı. Twich'te yayın yapanlar bile bu yeni güncellemeden sonra şikayet etmeye başladılar. Yani donanımsal veya yazılımsal herhangi bir sorun yok. Oyuna yeni gelen güncelleme ile alakalı bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…