PUBG 100 FPS alıyorum ama kasıyor

kingfish

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Bende Monster Abra A5 v13.3 Gaming laptop bulunmakta.

Sorunum şu, sadece PUBG oyununda VSync kapalı iken 70-80-100 arası FPS almama rağmen oyunu akıcı oynuyamıyorum, sanki 30-40 arası FPS alıyor gibiyim. Ufak ufak takılmalar baş gösteriyor gibi. VSync açınca oyun 60 FPS sabitleniyor ve akıcı oluyor ama takdir edersiniz ki input lag meydana çıkıyor. Bu durumda benim yapabilceğim bir şeyler var mıdır yoksa bu PUBG'nin optimizasyon hatasından dolayı mı meydana gelmektedir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar kesin kanıya nasıl vardın? Hala Fix PUBG gibi bi sistemi adamlar devam ettirirken 2019 kadar optimize sıkıntısının devam edeceğini açıklamışken? Ayrıca herkesin sistemi çok güzel olacak diye bir şey yok dalga geçer gibi tost makinesi gibi tarzı ifadeler kullanarak üst perdeden konuşma lütfen.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GT 1030 gibi giriş seviyesinin en düşük kartlarından olup da 60 FPS verebiliyorsa bu oyunda optimizasyon sorunu yoktur. AC Odyssey gibi GTX 1070'te 45 AVG FPS veren oyunlarda optimizasyon sorunu vardır.

Laptop gaming almakla yapmıssın en büyük hatayı. Kasması Hz'den dolayı oluyordur. Masaüstü olsaydı bunu düzeltirdin iyi bir şey alıp ama ona yapacak bir şey yok.

AC Odyssey'in sistem gereksinimleri PUBG ile aynı değil. 45 FPS vermesi çok şaşılacak bir durum da değil. Hatta AC'nin minimum gereksinimleri PUBG'nin tavsiye edilen gereksinimi ile neredeyse aynı.

Sana kesin öneri veriyorum onu 6M'ye sat harika PC toplarsın Üzerine 1M koyup.

Dostum bunu başka yerde yazsan ıslak odunla döverler seni. Hiç PUBG oynamadım ama ben bile oyunun en önemli iki sorununu yani hile ve optimizasyon özürlü olduğunu biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…