PUBG 120 FPS değeri gelecek mi?

PUBG'ye yeni güncellemeyle birlikte 120FPS desteği gelceği söyleniyor ve Redmi tarafında Redmi Note 10 Pro'nun 120FPS desteği olacağını söz konusu. Benim cihazım Redmi Note 11 Pro şimdi mantıken 10 Pro'ya geliyorsa 11 proyada gelmesi gerekmiyor mu? Ya da yanlış bildiğim bir şey olabilir aydınlatırsanız sevinirim.

120 FPS desteği 3.2 Update'i ile gelecek yaklaşık 1.5-2 ay yapıyor, bu duyuru resmi hesaptan yapıldı. Redmi Note 10 Pro 45FPS 90 olmayan cihazlara 120 gelmeyecek zaten. Bu arada 60 olan bazı cihazlar 90 oldu bile zaten, 90'larında çoğu 120 olacak.

1711849169276.png

865 diyecektiniz sanırım.

Geçtim Note 10'u Note 11'i, PUBG Mi 11 , Mi 12 serisine bile 120 fps desteği vermez.

iPhone 15 , Mi 14 , S23 -24 serisine getirir. adamlar optimizasyonda kötü oldukları kadar oyuncu deneyiminde de kötüler.

90 FPS geldiğinde de sadece yeni çıkan cihazlara verilmişti mesela.

Eski cihazın(1senelik ve daha fazla) ayarlarını bile kolay kolay değiştirmiyorlar .
Mi 11T Pro olması lazım 60'da kalmıştı cihaz...

Snapdragon 695 ve Snapdragon 732g olan telefonlara mantıkken gelemez daha sabit 60 FPS bırak sabit 45 FPS alınamayan cihazlar bunlar ama Custom ROM'ya da GFX tarzı CFG uygulamalarıyla da yapılır ancak bu cihazın işlemcisini ve diğer parçalarını çok yorucaktır yani bu tarz şeyler çok da mantıklı değil.
He ROM önercek olursam 120 FPS kullanabilmen için crDroid olabilir.

Aynen öyle hocam.

Ben Note 11 Pro'yu 2023 Ocak ayında almıştım kafamda iPhone XS vardı yenilenmiş sonra bana saçma geldi Note 11 Pro'yu aldım.

Snapdragon 695 ve Snapdragon 732g olan telefonlara mantıkken gelemez daha sabit 60 FPS bırak sabit 45 FPS alınamayan cihazlar bunlar ama Custom ROM'ya da GFX tarzı CFG uygulamalarıyla da yapılır ancak bu cihazın işlemcisini ve diğer parçalarını çok yorucaktır yani bu tarz şeyler çok da mantıklı değil.
He ROM önercek olursam 120 FPS kullanabilmen için crDroid olabilir.

Bu arada benim cihaz Note 11 Pro 60FPS Config yaptım 46-47 dereceyi görüyor ve FPS dalgalanıyor bende fan aldım 43-44 derece arasında ve FPS sabit ama ısı fazla düşmedi normal mi?

Ben Note 11 Pro'yu 2023 Ocak ayında almıştım kafamda iPhone XS vardı yenilenmiş sonra bana saçma geldi Note 11 Pro'yu aldım.

Bu arada benim cihaz Note 11 Pro 60FPS Config yaptım 46-47 dereceyi görüyor ve FPS dalgalanıyor bende fan aldım 43-44 derece arasında ve FPS sabit ama ısı fazla düşmedi normal mi?

Fan çok bir işe yaramaz bence onun işe yarması için termal işlem olması lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı