PUBG 3 parmak kontrol ayarları

Algoritmik

Hectopat
1-2 haftadır PUBG oynuyorum fakat arkadaşlar bayağı iyi oynuyor aralarında ezik hissediyorum :D
POCO X3 NFC kullanıcısıyım 3 veya 4 parmak kontrol ve hassasiyet ayarları lazım. Rica etsem rahat ve hızlı alışabileceğim kullandığınız ayarların kodunu atar mısınız?

1-2 haftadır PUBG oynuyorum fakat arkadaşlar bayağı iyi oynuyor aralarında ezik hissediyorum :D
POCO X3 NFC kullanıcısıyım 3 veya 4 parmak kontrol ve hassasiyet ayarları lazım. Rica etsem rahat ve hızlı alışabileceğim kullandığınız ayarların kodunu atar mısınız?
Başkasının ayarları size olmaz Mesela ben sol üst yerine sağ üstte ateş etme tuşu kullanıp kalan yürüme dışında hepsini sol üste koyuyorum. Bu size olmaz. Bu yüzden kendiniz kendi ayarlarınızı yapıp deneyin.

Başkasının ayarları size olmaz Mesela ben sol üst yerine sağ üstte ateş etme tuşu kullanıp kalan yürüme dışında hepsini sol üste koyuyorum. Bu size olmaz. Bu yüzden kendiniz kendi ayarlarınızı yapıp deneyin.
Hocam çok oynayan birisi değilim bu yüzden kendim ayar yapacak durumda değilim.
Direkt kod lazım en rahat alışabileceğim bi kontrol lazım...

Hocam çok oynayan birisi değilim bu yüzden kendim ayar yapacak durumda değilim.
Direkt kod lazım en rahat alışabileceğim bi kontrol lazım...
Çok oynayın oynamayın önemli değil. Sizin yapmanız alışma sürecinde büyük rol oynar.

Hocam aslında scope ve ates kısmına az da olsa alıstım ama baş parmaklarda sıkıntı oluyor joystick ve yatma, zıplama sıkıntılı tam oturtamadım nasıl alışabilirim? Hangi modlarda yani?
Bol bol tdm at.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı