Çözüldü PUBG 30 FPS'ten 60 FPS'e nasıl çekilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

çaresiz1432

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar. PUBG de 30 FPS deyim. Telefonum 30Hz kullanıyor nedense, sistemden de baktım. Oyunda iken 30 Hz yazıyor internetten baktım bir sürü video izledim. GFX tool ile yapanlar var ama bende olmadı ya da yalan bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

Çözüm
Bu Config nedir hocam nasıl yaparım hdr da tekrar fps artışı sağlarmıyım en az 35 Config le en az 40 - 45 olurmu?
GFX Tool işini görüyorsa gerek yok. Config ban sebebi zaten. (Genellikle.) HDR’ı amiral gemisi 90/60FPS cihazlarda bile kullanmak saçma. Akıcı ayar en iyisi. Cihaz güçlüyse (Sana önermiyorum.) Dengeli’de oynamak belki.
Selamünaleyküm arkadaşlar. PUBG de 30 FPS deyim. Telefonum 30Hz kullanıyor nedense, sistemden de baktım. Oyunda iken 30 Hz yazıyor internetten baktım bir sürü video izledim. GFX tool ile yapanlar var ama bende olmadı ya da yalan bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.
Cihaz nedir ?

Cihazı biz mi tahmin ediyoruz.

Hep diyorum foruma kâhin tutalım diye ama yook. İlla böyle olacak. Gelsin kendileri uğraşsınlar görsünler kâhin olmayınca nasıl uğraşıyoruz.

Redmi 10C

Redmi 10c kusura bakmayın

Cihazı biz mi tahmin ediyoruz.

Hep diyorum foruma kâhin tutalım diye ama yook. İlla böyle olacak. Gelsin kendileri uğraşsınlar görsünler kâhin olmayınca nasıl uğraşıyoruz.
Redmi 10c kusuruma bakmayın sabahtan beri onlarca video izledim araştırıyorum kafam karışmış unutmuşum

Redmi 10C

Redmi 10c kusuruma bakmayın sabahtan beri onlarca video izledim araştırıyorum kafam karışmış unutmuşum
Cihazın zaten 30FPS destekliyor. GFX Tool ile yapamazsan (eskisi gibi çalışmıyormuş.) Config kullanmak zorundasın. Cihazın zaten stabil 60FPS verecek güce sahip değil.

Cihazın zaten 30FPS destekliyor. GFX tool ile yapamazsan (eskisi gibi çalışmıyormuş.) Config kullanmak zorundasın. Cihazın zaten stabil 60FPS verecek güce sahip değil.

Hocam sağ ol onu bende fark ettim sabahtan beri uğraştım anlamadım, yapıyorum yapıyorum akıcı 60 FPS gelmiyor. Aşırı falan o ayar gelmiyor diye olmuyor zannettim meğerse olmuş ama sizin de dediğiniz gibi 30 üstü desteklemediğinden orada gözükmemiş. Oyuna girdiğimde akıcı 55-60 FPS arası HDR ise (o da yüksek) 35-55, 60 civarı FPS veriyor, teşekkürler her şey için, hayırlı geceler.

Hocam sağ ol onu bende fark ettim sabahtan beri uğraştım anlamadım, yapıyorum yapıyorum akıcı 60 FPS gelmiyor. Aşırı falan o ayar gelmiyor diye olmuyor zannettim meğerse olmuş ama sizin de dediğiniz gibi 30 üstü desteklemediğinden orada gözükmemiş. Oyuna girdiğimde akıcı 55-60 FPS arası HDR ise (o da yüksek) 35-55, 60 civarı FPS veriyor, teşekkürler her şey için, hayırlı geceler.
Evet, dikkat edersen ilk GFX Tool ile ayar yapıp oyuna girdiğinde Akıcı olarak gözükür. Sonrasında tektar eski haline döner ama 30FPS üstü alırsın.

Rica ederim, iyi geceler.

Cihazın zaten 30FPS destekliyor. GFX tool ile yapamazsan (eskisi gibi çalışmıyormuş.) Config kullanmak zorundasın. Cihazın zaten stabil 60FPS verecek güce sahip değil.

Bu Config nedir hocam nasıl yaparım? HDR'da tekrar FPS artışı sağlar mıyım, en az 35 Config'le en az 40 - 45 olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı