PUBG 45₺

Gamesatis.com'da PUBG, 5 günlüğüne 45₺'ye düşmüş durumda. BursaGB.com'da da 44₺ ama siteyi pek tanımadığımdan Gamesatis.com'dan aldım.
Arkadaşımın hesabından oynuyordum, indirimi görünce kendi hesabıma aldım. 1-2 dakika gibi bir süre içinde hediye olarak geldi, alabilirsiniz.

PlayerUnknown’s Battleground Pubg Satın Al Sadece 45 TL | Game Satış

Gamesatis.com'da PUBG, 5 günlüğüne 45₺'ye düşmüş durumda. BursaGB.com'da da 44₺ ama siteyi pek tanımadığımdan Gamesatis.com'dan aldım.
Arkadaşımın hesabından oynuyordum, indirimi görünce kendi hesabıma aldım. 1-2 dakika gibi bir süre içinde hediye olarak geldi, alabilirsiniz.

PlayerUnknown’s Battleground Pubg Satın Al Sadece 45 TL | Game Satış

BursaGB neredeyse tüm e-pin sitelerinin ana bayisidir, e-pinler oradan temin edilir.

Aynen öyle, oyun kendi parasını çıkartıyor. Hatta çok daha fazlası da var.

Oyuna olan ilgi yavaş yavaş azalıyor, insanlar sıkılıyor. 4x4 gibi yenilikler bunun önüne geçer umarım.

BursaGB neredeyse tüm e-pin sitelerinin ana bayisidir, e-pinler oradan temin edilir.
Bilgilendirme için teşekkürler :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı