Bthn CL Hectopat Katılım 17 Şubat 2017 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2017 #1 PUBG oynarken bilgisayar 7 GB RAM kullanıyor. Neden bu kadar fazla RAM kullanıyor? RAM kullanımını nasıl düşürürüm? Yardımcı olun lütfen. Bilgisayar Sistem özellikleri: Anakart: H110M PRO-VD İşlemci: i3-6098P Ekran kartı: RX460 4GB RAM: 8GB 2400MHz DDR4 Corsaır Vengeance LXP Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2017
PUBG oynarken bilgisayar 7 GB RAM kullanıyor. Neden bu kadar fazla RAM kullanıyor? RAM kullanımını nasıl düşürürüm? Yardımcı olun lütfen. Bilgisayar Sistem özellikleri: Anakart: H110M PRO-VD İşlemci: i3-6098P Ekran kartı: RX460 4GB RAM: 8GB 2400MHz DDR4 Corsaır Vengeance LXP
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.183 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 10 Mayıs 2018 #11 Bu sorunu ben hariç herkes mi yaşıyor? Ben de aynı oyunu oynuyorum ve RAM kullanım rekorum 6 GB. Hiç yetmezlik olmadı. Artı 0 Eksi
Bu sorunu ben hariç herkes mi yaşıyor? Ben de aynı oyunu oynuyorum ve RAM kullanım rekorum 6 GB. Hiç yetmezlik olmadı.
AhmetG Megapat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 92 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #12 Mr.Acar dedi: Oyunun sistem gereksinimleri 8 GB RAM. Ama o grafikte bir oyunun o kadar fazla RAM isteme sebebinin nedeni optimizasyon olabilir. Ben de 8 GB RAM ile kullanıyorum. Ancak herhangi bir RAM'den ötürü takılma görmedim. Ayarlarınız nedir? Genişletmek için tıkla... Benim de RAM'im 8 GB 2 3 civarı kullanıyor programsız. xLykia dedi: Ne demek kardeşim, ne mutlu sorununuz çözüldüyse. Genişletmek için tıkla... Kardeşim ben PC'yi yeni aldım ilk aldığım zamanlar taş gibi oynuyordum şu an 100'ü geçse şükrediyorum neden olabilir? Son düzenleme: 30 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
Mr.Acar dedi: Oyunun sistem gereksinimleri 8 GB RAM. Ama o grafikte bir oyunun o kadar fazla RAM isteme sebebinin nedeni optimizasyon olabilir. Ben de 8 GB RAM ile kullanıyorum. Ancak herhangi bir RAM'den ötürü takılma görmedim. Ayarlarınız nedir? Genişletmek için tıkla... Benim de RAM'im 8 GB 2 3 civarı kullanıyor programsız. xLykia dedi: Ne demek kardeşim, ne mutlu sorununuz çözüldüyse. Genişletmek için tıkla... Kardeşim ben PC'yi yeni aldım ilk aldığım zamanlar taş gibi oynuyordum şu an 100'ü geçse şükrediyorum neden olabilir?