PUBG 9.1 Güncellemesi Yayınlandı: Yeni Harita Paramo

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
53.269
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
PUBG 9.1 Güncellemesi

Yeni PUBG 9.1 güncellemesi Paramo haritası, dereceli oyun değişiklikleri, Survivor Pass, hata düzeltmeleri ve yeni sezonla birlikte geldi. PUBG 8.1 güncellemesiyle birlikte yeni ganimet kamyonu gelirken Sanhok haritası baştan aşağı yenilenmişti. Aradan geçen yaklaşık üç ayın ardından PUBG 9.1 güncellemesi indirmeye sunuldu ve yeni bir sezon başladı. Steam güncellemesi ise 6.3 GB boyutunda. Önemli değişikliklerin […]

Devamı: PUBG 9.1 Güncellemesi Yayınlandı: Yeni Harita Paramo
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
PUBG oyunculara yenilik, değişiklik sunup oynayan kişi sayısının düşmesini engellemeye çalışıyor ama bıçak sırtı bir konu bu. Yeni harita geldikçe oyuncular fazla sayıda haritaya dağılıyor. Zaten bir kısmı Tekli, Duo, Squad modunda, bazısı da First Person modunda giriyor, serverlar daha da dağılıyor. Buna çözüm olarak bot koyuyorsun, bu kez de insanlar botlarla oynamak istemeyip kaçıyor, yani insanları oyunda tutmaya çalışırken yaptığın hamle dolaylı olarak insanların kaçmasına sebep veriyor.

PUBG yeni harita yayınlamak yerine elindeki haritaları geliştirse (Sanhok gibi rezil ederek değil), ufak değişiklikler yapsa (yeni silahlar, C4, çivili zemin gibi değişiklikler bence uygun) ama en başta hileyi kati bir şekilde bitirse zaten serverları boşalmaz. Belki hile olmasa PUBG oynamayacak adamlardan temizlenir, oyuncu ortalaması azalır ama azalarak bitme eğrisine girmezdi oyun. Şu tablonun başka bir açıklaması yok bence:

 

Yeni konular

Geri
Yukarı