PUBG açılınca çıkan "your device ran into a problem." hatası nasıl çözülür?

İşletim sistemi
Windows 11

Fatih Tekeli00

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
RTX 5060
Anakart
H610
İşlemci
RYZEN 5 7500F
Bilgisayarımda PUBG açtığımda "your device ran into a problem and needs to restart" hatası alıyorum. Nedeni nedir? Bilgisayarım yeni bir bilgisayar. NVIDIA App yükledim sürücü güncel mi diye ve bundan sonra hata vermeye başladı -yeni bir sürücü yüklemedim var olan sürücü duruyor- ne yapmam gerek?

Öğrenmek için minidump dosyası lazım.

Öğrenmek için minidump dosyası lazım.
MINIDUMP - Google Drive Şöyle vereyim hocam

Geç baktım kusura bakmayın, minidump'ta sürekli BEDaisy.sys yazıyor. Bu BattlEye anti cheat'tır.
Kesin çözüm yolu bilmiyorum ama önerim BattlEye anti Cheat'i yeniden yüklemeyi deneyin sonra arkada Steam harici başka program çalıştırmayın. Sisteminizde son zamanlarda overclock vs. yaptıysanız tedbir amaçlı geri alın ve yanlış kurulmuş, eksik sürücü olmasın.

Geç baktım kusura bakmayın, minidump'ta sürekli BEDaisy.sys yazıyor. Bu BattlEye anti cheat'tır.
Kesin çözüm yolu bilmiyorum ama önerim BattlEye anti Cheat'i yeniden yüklemeyi deneyin sonra arkada Steam harici başka program çalıştırmayın. Sisteminizde son zamanlarda overclock vs. yaptıysanız tedbir amaçlı geri alın ve yanlış kurulmuş, eksik sürücü olmasın.
sadece ekran kartı driveri var bilgisayarda 2 tane yüklü uygulama var sadece eksik sürücü olup olamdığını nereden öğrenebilirim

Sadece ekran kartı driveri var bilgisayarda 2 tane yüklü uygulama var sadece eksik sürücü olup olamdığını nereden öğrenebilirim?

Aygıt yöneticisinde ünlem işaretli bir sembol varsa belki ondan olabilir ama zayıf bir ihtimal. Önce diğer adımları uygulayın.

Öteyandan daha ileri bir tavsiye istiyorsanız BattlEye'den yardım almak daha kesin bir çözüm olabilir.
When starting my game with BattlEye enabled, my System crashes with a bluescreen (BSoD).

First of all, ensure that Driver Verifier is disabled on your System as it is currently known to cause problems with BE. You can find how to do so here: Use Driver Verifier to identify issues - Windows Server. To disable it please clear all of its settings and reboot your System. Secondly, please fully Update your System's BIOS. If that doesn't help and the crashes persist please contact our Support directly so we can investigate your issue.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı