PUBG Açılırken mavi ekran hatası

Konunuz arada kaynamış olabilir kusura bakmayın.

Hataların sebebi PUBG'nin Anti Cheat motoru. Oyunun direkt kendisi ile alakalı hata.
Müdahale edebileceğimiz bir şey değil gibi. Çünkü anti cheat motorları Ring0 yani çekirdek düzeyinde çalışır.

Sistem işlemiyle çakışırsa bu da mavi ekran hatasına düşürür.

Yapabileceğimiz pek bir şey yok.
Sebebini açıklamıştım. Anti Cheat motorları Ring0 dediğimiz çekirdek seviyesinde çalışır.
Çekirdekle aynı düzeyde çalıştığı için bir terslik olursa direkt hata verdirir kaçışınız yoktur.

Oyunu bu şekilde oynamaya devam edeceksiniz ya da oynamayacaksınız.
Dediğim gibi maalesef :(

Hiç oynatmıyor ki oyun acıldıktan yarım dakika içerisinde kapanıyor bilgisayar bu zamana kadar sıkıntı yoktu biraz ara vermiştim yeniden açayım dedim bu hatayı verdi hiç de azınsanmayacak donanıma sahibim.
Ryzen 2700X.
16 GB RAM.
RTX2060.
M.2 SSD.
Gaming ekipman.

Durum sizin cihazınızla ilgili değil, oyunla alakalı maalesef.
Üzülerek söylüyorum sorun oyunla alakalı.

Anlıyorum oyunu oynamak istiyorsunuz.
Keşke daha ayrıntılı yardım edebilsek ama motorun çalışması çekirdek düzeyi olduğundan benim yapabileceğim bir müdahale durumu değiştirmez.

Teşekkürler artık son care format atmak kaldı.

Çözüm olarak daha başıma pubg mobil de başıma gelmişti dragon center vardı pc yi ilk aldığımda, onu kaldırmıştım pubg mobile sorunlu çalışmaya başlayınca sonra tekrar kurdum düzelmişti.
Format sonrası dragon center kurmadım pubg steam sorunsuz çalışıyordu taki bu sorunla karşılaşana kadar, şimdi son çare dragon centeri geri kurdum pubg steam sorunsuz çalışmaya başladı.
Son olarak artık ben dragon center kurmadan bu bilgisayardan verim alamayacak mıyım acaba.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı