Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi oyunum açılmadan çöküyor. Steam'e giriş yapınca PUBG'ye tıklayım oyna butonuna basıyorum ve çalışıyor yazısı geliyor 10-15 saniye bekliyorum ve tekrar oyna butonu geliyor. Bu sefer Görev Yöneticisi'nden ne olup bittiğini bakmaya çalıştım. Ve aynı şekilde oyna butonuna basınca oyun görev yöneticisinde çıkıyor ve bir süre sonra kayboluyor. Çözüm önerebilir misiniz? Ne yapmalıyım?
Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi oyunum açılmadan çöküyor. Steam'e giriş yapınca PUBG'ye tıklayım oyna butonuna basıyorum ve çalışıyor yazısı geliyor 10-15 saniye bekliyorum ve tekrar oyna butonu geliyor. Bu sefer Görev Yöneticisi'nden ne olup bittiğini bakmaya çalıştım. Ve aynı şekilde oyna butonuna basınca oyun görev yöneticisinde çıkıyor ve bir süre sonra kayboluyor. Çözüm önerebilir misiniz? Ne yapmalıyım?
Burada özellikler var ve ekran kartım güncel değilmiş. Demin güncelledim yeniden başlattım PC'yi ama işe yaramadı oyun dosyalarını doğrulamayı deneyeceğim.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...