PUBG alınır mı?

• Konuyu başlatan Ainnt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 563

Ainnt

Megapat
Daha fazla  
Sürekli farklı farklı yeni oyunlar piyasaya çıkıyor ve viral oluyorlar. Herkes bir anda o oyuna yoğunlaşıyor. Zamanında bilgisayarım çok kötü olduğu için oynayamıyordum. Şu an kaldıracak durumda ama almaya değer mi oyuncusu az mı çok mu bilmiyorum. İzlediğim yeni videolarda oyuna botlar eklenmiş gibi geldi biraz da. Eğer oynanmazsa başka bir oyun tavsiyeniz var mı PUBG alternatifi emek verilebilecek bir online oyun?

Son düzenleyen: Moderatör:
PUBG öldü, alınmaz artık. Başka bir alternatif olarak tavsiyem yok ne yazık ki. Genelde hikaye tarzı oyunlar oynuyorum ben.

Sürekli farklı farklı yeni oyunlar piyasaya çıkıyor ve viral oluyorlar. Herkes bir anda o oyuna yoğunlaşıyor. Zamanında bilgisayarım çok kötü olduğu için oynayamıyordum. Şu an kaldıracak durumda ama almaya değer mi oyuncusu az mı çok mu bilmiyorum. İzlediğim yeni videolarda oyuna botlar eklenmiş gibi geldi biraz da. Eğer oynanmazsa başka bir oyun tavsiyeniz var mı PUBG alternatifi emek verilebilecek bir online oyun?
Oyuna emek falan verilmez eğlence amaçlı tavsiyem. RİNG OF ELYSİUM'a bakın.

Hile durumu ne halde bilmiyorum ama indirimlerde 47 TL falan oluyor. Ayrıca oyunu bayağı geliştirdiler. Tavsiye ederim eğer hileler az ise.

Alınır güzel kardeşim alınır. Oyuna karşılık önerilecek alternatif yok. Ben halen oynuyorum ve keyif alıyorum. Hile genellikle dereceli maçlarda oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı