DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #11 RUSHTOB dedi: Bence alınabilir. Hatta GeForce Now'a gelirse sizden almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bende PUBG yok ki. Ama isterseniz satabilirim parayı biriktirebilirsem. Şimdiki hedefim Valhalla.
RUSHTOB dedi: Bence alınabilir. Hatta GeForce Now'a gelirse sizden almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bende PUBG yok ki. Ama isterseniz satabilirim parayı biriktirebilirsem. Şimdiki hedefim Valhalla.
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 28 Nisan 2021 #12 DDLAO dedi: Hocam bende PUBG yok ki. Ama isterseniz satabilirim parayı biriktirebilirsem. Şimdiki hedefim Valhalla. Genişletmek için tıkla... Hocam benim de para biriktirmem uzun sürer gibi geliyor Game+ a gelirse kesin alırım ama eskisi gibi kasalarım yok
DDLAO dedi: Hocam bende PUBG yok ki. Ama isterseniz satabilirim parayı biriktirebilirsem. Şimdiki hedefim Valhalla. Genişletmek için tıkla... Hocam benim de para biriktirmem uzun sürer gibi geliyor Game+ a gelirse kesin alırım ama eskisi gibi kasalarım yok
C cyoJ Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #13 DDLAO dedi: Alınmaz bence. İndirim bekleyip Tom Clancy's Rainbow Six: Siege almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hocam r6 hali hazırda var zaten teşekkürler öneriniz için Sanırım alacağım arada pubg veya r6 oynamak isteyen arkadaşlar steamden ekleyebilir steam ismim burdaki nickim ile aynı
DDLAO dedi: Alınmaz bence. İndirim bekleyip Tom Clancy's Rainbow Six: Siege almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hocam r6 hali hazırda var zaten teşekkürler öneriniz için Sanırım alacağım arada pubg veya r6 oynamak isteyen arkadaşlar steamden ekleyebilir steam ismim burdaki nickim ile aynı