PUBG Alınır mı?

Makaleler
9
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7 10750H || GTX 1660 Ti 6 GB Mobile || 2x16 GB RAM || 512 GB NVMe M.2 SSD || 1080p 144 Hz IPS Panel || Windows 11-macOS Big Sur || Acer Nitro 5 AN515-55 2020 ||
Meslek
Öğrenci
Sistemim büyük ihtimalle kaldırır. Bu fiyata online ve çekişmeli başka oyun var mı ? CSGO hoşuma gitmediği için PUBG alma karar aşamasındayım. Oyun yorumları çok karışık ve her güncelleme ile oyun performansı değişiyor deniliyor. Sizce ne yapmalıyım ?

• AMD Ryzen 1400 3.2 GHz
  • 8 GB DDR4 3000 MHz GSKILL RAM (2933 MHz'de çalışıyor.)
  • ASUS PRIME B350M-A (BIOS en son sürüm.)
  • ASUS R9 380 4 GB (ReLive 17.11.4)
  • Windows 10 Pro 64 Bit (Son sürüm güncelleme kurulu.)
  • COOLER MASTER RC-K350 PSU ve Kasa (600W)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çabuk sıkılan biriyseniz ve yalnız oynamayı sevmiyorsanız arkadaşın da dediği gibi belli bir süre sonra sıkar bence sizi. Ama arkadaşlarlarınızla girmeyi düşünüyorsanız kesinlikle alınabilir bir seçenek.

Bir kaç ay önce aldım ama pek oynamadım. Eğer takımın var ise ya da takım bulabileceğini düşünüyorsan al eğlenirsin. Yok tek oynayacağım ben diyorsan kendine başka bir oyun bul derim. Tek başına oynadıktan bir süre sonra keşke bu parayı buna vermeseydim diyorsun.

Oyunun tam sürümü çıksa da henüz tam anlamıyla oturmuş bir yapısı yok ve her güncelleme ile performans genelde iyi ama bazen de kötü yönde değişiyor. Oyunun CS:GO ile hiçbir benzerliği yok. Çok daha fazla dikkat gerektiriyor ve ezber şekilde oynanmıyor. Çok hırslı bir oyuncuysanız ve kaybetmeye tahammülünüz yoksa işler daha da zorlaşmış oluyor sizin için, çünkü tüm ekipmanlarınızı toplamış, dört dörtlük lootunuz varken nereden geldiği belli olmayan bi' kurşunla bir çuval incir berbat olabilir. Ama her şeye rağmen bence oynaması keyifli bir oyun. Eğer tek başınıza oynayacaksanız öğrenmesinin biraz daha zor olduğunu söyleyebiliriz.

Şöyle bir tavsiyede bulunmak istiyorum. İlk başlarda PubG için bende tereddüt ediyordum. Beklentimi karşılayacak mı diye çok düşünüyordum. Ama satın aldıktan sonra keşke daha erken alsaymışım dedim. Bu yüzden kesinlikle tavsiye ediyorum. [emoji1303]

Tek başınıza da, arkadaşlarınızla da eğlenebileceğiniz bir oyun. Aynı şekilde cinnet geçirebileceğiniz de :) Eğer ilk defa oynayacaksanız alışmanız vakit alacaktır. İlk haftalarda başarı beklemeyin derim. Ancak yayıncıların bile başına gelen durumdur, yukarıda arkadaş bahsetmiş, bir kaza kurşunu, herhangi sizden kaynaklı olmayan durum vb. oyununuzu mahvedebilir. O zaman çıkıp başka oyuna giriyorsunuz. Ama bir sonraki gün tekrardan oynamamak için bir nedeniniz olmuyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı